| Alexandra_2209 a întrebat:

Am un Catelus, care este rasa mai mare cred ca ciobanesc...ma rog. Deocamdata este pui. Este fooarte micut, are ochii ca 2 margele negre, este negru, cu burtica si labutele albe:-X Este foarte inteligent aaa si e baiat;-). Ma puteti ajuta sa ii gasesc un nume p masura? Va rooog:-X M-am gandit la Paffy( dac cand se va face mare rolling on the floor) Si acum ma gandeam la Bijoux dar nu stiu ce sa zic Help me...sau puteti da site-uri cu mai multe nume de catei. mersi. fundita

10 răspunsuri:
| Șttefania a răspuns:

Dizzzy
love struck
Ador numele asta

| noktambul a răspuns:

Bijoux in niciun caz. Cand va fi mare cat un vitel ar suna caraghios. Ca numele Cristinel pentru un mosneag burtos. Spune-i Blacky sau Nero.

| miruna013 a răspuns:

Scooby doo, axel, kraft(forta pe germana), bruno, celtic(se pronunta seltic)

| glamour a răspuns:

Rock, samir, max, dante, paco, kimo, aldo, athos, toby, don, bruno, luca, carlos, jim, pax, ozy, kenzo, jack, spike, athos, tito, rufus, tazz, hector, lord, aran, ajax, chiko, ares, conty, tyson, king, ray, boris, oz, thor, bill, atar, amos, apollo, rico, blade, zeus, nero, adolf, enzo, odin, tex, atilla, cilly, igor, axel, lex, eros, kaleb. nu mai stiubig grin scuze daca m-am repetat.

| hamham_1461 a răspuns:

Pai sunt o groaza de nume pot sa-l numesti rex, bobita. bubu, max, puffi flafy.rocky,ursu,leu,codita,albu,hope,heart.cam atatea stiu creddema am o experienta cu cainii!

| anonima_5010 a răspuns:

Ce zici de Rex?

| Veverixxu a răspuns:

Poti sa-l numesti Rocky sau maxi sau intra pe saite`ul asta si gasesti tot felul de nume http://www.catei-de-vanzare.ro/articole/Nume-de-caini-10.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu ii spui justin? Daca tot iti place asa mult... sau ai putea sa ii spui MOV fiindca stiu ca si asta iti place

| Alexandra_2209 explică:

=rolling on the floor hai diana ca esti marfa rolling on the floor mersi mult de raspuns :-))

| viorel70_1442 a răspuns:

Un nume pe masura ar fi Grodac sau Ranny big grin