| AnemonaP a întrebat:

Am un catelus care imi tavaleste toata ziua pisoiul. El arata jigarit, si il musca asa in joaca dar il doare rau ca miorlaie tare, nu stie sa se apere. Ce ii pot cumpara ca sa se faca mai bine? Funda +vot
P. S. Fara raspunsuri stupide!

6 răspunsuri:
| Hirako a răspuns:

Esti pe TPU, nu se poate sa nu primesti raspunsuri stupide.Nu ai ce sa ii cumperi, decat o armura din fibra de carbon sau ceva ^^.Mai bine dresezi cainele sa nu-l mai muste, ca nu-i asa de greu. Uita-te la Caesar si cainii ( The Dog Whisperer ) pe National Geographic, asta te va invata multe despre cum sa "iti educi" cainele.

| maria89nic a răspuns:

1.Tine catelusul departe de pisica.
2.Da pisoiul cu o crema speciala pentru. rani.
3.Asteapta ca pisica sa creasca mai mare si abia atunci las-o in compania cainelui!

| Mihaela_3187 a răspuns:

Uite eu am catel si pisici vreo 3 si se impaca destul de bine pentru ca de bibelusi stateau impreuna. In cazul tau ia pisica in doua maini (n-o pune in brate) doar asa da-o cu piciodarele si mainele peste caine,el o s-o muste, si tu tot asa tine-o si asa vei vedea daca reactioneaza. Daca da in fiecare zi fa exercitiul asta ceva timp, si vei vedea daca va avea rezultatewinking pentru ca depinde si cum e pisicawinking

| crmr a răspuns:

Eu zic sa ii dai niste vitamine si sa o ungi cu crema pentru rani

| DomnisoaraLove a răspuns:

Asa se bat si ai mei dar pisoiul meu nu se lasa mai prejos cum il musca ii da cate-o ghiara peste fata, dar nici asa nu-i bine ca-l poate orbi pe cutzu!
Si animalele astea parca au luat-o razna, sincer inainte nu erau asa...

| JustInCase_1628 a răspuns:

Ai putea sa ii cumperi pisoiului un ansamblu de genul acesta http://www.petmagic.ro/det_1686_ansamblu-teddy-7.htm, o sa isi ascuta ghearele acolo, o sa se joace si in plus cand il va agasa catelul, se va urca sus si se va simti in siguranta :-)