Mai du-te odata cu el la veterinar.Vezi ca atunci cand sunt mici, catelusii sunt foarte sensibili.
Dai lapte cu usturoi limbrici sau viermi vor veni la laptele(dulce) si vor fi omoriti cu usturoiul sanatos ii dai cum ar veni o cescuta mica pe zi pe sfert umpluta cu usturoi (catei) iar lambe nu gras sa fie slab potrivit sau poate are o infectie in corp in burta nu stiu sau poate are o rana care iau intrat viermi in corp
Pai si eu am un catel are 3 luni si cand avea 1 luna mie imi dadea afara p cealalta gaura ), m`am dus la veterinar si mi-a dat o pastila de la dontral plus. si vreo cand i-am dat`o, mereu cand facea treaba mare, erau si viermi, ca niste spagete :-s, dar a zi era fresh .
Fiind asa micut e foarte sensibil, parerea mea e sa-l mai duci o data la veterinar sa-i dea al tratament, cred ca medicamentele care i le-ai dat nu sunt suficient de puternice. Si stai linistita ca nu va muri de la limbrici. Bafta!
Dai o mancare speciala -bobitze- sau ciorba e foarte bune pentru el -in ceneral multe lactate
Dacă îi da lapte o sa facă mai mulți și eu am un Bichon malteze și a făcut din cauza laptelui
Am si eu caine si vomita numai cand nu mananca granule
ii dau de la 2 luni royal junior
Du-te la un Doctor mai bun.Si pisica mea facea asa si in timp a trecut dupa ce i'am dat pastile.Asteapta.In timp va trece. A, si apropo, nu se moare de la asta il doare doar stomacul...