| gabby77 a întrebat:

Am un ciobănesc carpatin și vreau să știu ce trebuie să îi dau să mănânce. Are 4 luni și ceva.

Răspuns Câştigător
| Doctorfishadi a răspuns:

Salut! La aceasta varsta sistemul digestiv inca nu este pregatit sa digere oase sau hrana foarte greu de asimilat.Cumpara-i de la pet hrana uscata junior(asa ceri), nu prea conteaza firma, daca insa vrei performante maxime, nu te zgarci la bani happy! Aceasta hrana ar trebui sa constituie 60 la suta din dieta, restul de 40 la suta ii dai carne de pui sau vita si ciorba de legume(merge de cartofi,stevie,urzici, cand faci pentru tine ii pui si lui, sau ii faci special!)Chiar daca este un mamifer carnivor pentru prevenirea blocajelor digestive au nevoie si de legume, nu excesiv ca nu-i vaca happy! In nici un caz dulciuri sau alte porcari! Sunt nocive pentru caini, pancreasul lor probabil nu este prea evoluat si nu pot dizolva prea bine zaharul! Bafta multa si sanatate cainelui happy!

5 răspunsuri:
| Nero a răspuns:

Pedigree din cand in cand si in rest oase, carne...nu ii da dulciuri, in special ciocolata

| DenissaRoxana a răspuns:

@Afrery si @Nero..va rog nu mai raspundeti la aceasta categorie. Multumesc!
Trebuie sa il hranesti cu mancare umeda/uscata pentru caini. De preferat ar fi royal canin, purina, pro plan etc. Fara pedigree sau frieskies.
NU trebuie sa ii da-i oase de pui, penrru c o sa ii perforeze stomacul si o sa moara.
Supa, carne de pui, ciorba, orez ii poti da. In NICIUN caz nu ii da-i ciocolata, ceapa si alte legume sau dulciuri. Daca mai vrei alte informatii (vaccinare, deparazitare, ingrijire, dresat etc.) scrie-mi!

| Acristinei_Valentin_1998 a răspuns:

Mancare pentru caini.

| aFrEy a răspuns:

Ciocolata,Carne de proc piftii sarmale dulceata vodka bere Winsky prajituri heroina cocaina apa plataaaaa

| Musi_Radu_1998 a răspuns:

Totul depinde de tine daca vrei sa il inveti cu oase sau pedigre pentru o blanita frumoasa si stralucitoare iti recomand Pedigree