Guesswho, in primul rand - greseala a aparut cand ai luat catelul.
De ce?
Pt ca - o pisica matura cu greu accepta un catel mic, enervant in opinia ei si bagaretz, in teritoriul ei.
Un caine adult va accepta mult mai usor un pui de pisica.
Dar ...acum asta e. Lucrurile stau asa si trebuie sa gasesti o solutie.
Incearca sa dai mai multa atentie pisicii si sa ii dai mici premii in prezenta cainelui.
Ca sa vada ca e sefa! Pisicilor le place sa se simta importante.
Tempereaza-ti catelul sa nu mai caute joaca cu ea, cel putin pana se obisnuiesc unul cu altul.
Ai mare grija sa nu sara pisica la ochii cainelui. Au obiceiul asta.
O pisica adulta e foarte periculoasa pentru un pui de caine, din cauza ca... el se joaca cu ea, dar ea se enerveaza si ataca.
Adu-i pe amandoi in pat langa tine si incearca sa dormi cu ei, dar mangaie mai mult pisica.
Da-le o jucarie si joaca-te cu ei.
La inceput incearca sa-i tii impreuna doar cateva ore, nu toata ziua ca sa nu se simta pisica sufocata de prezenta lui.
Ai sa vezi ca, cu timpul o sa fie 2 buni prieteni
uite un link unde poti afla foarte multe despre caini si pisici si eu am un ciobanesc german dar am intrat pe acest forum si am fost si sint foarte multumita de sfaturi, fa-ti un cont si vei afla foarte multe lucruri.succes http://www.animalutze.com/director.php?IDcat=19
Mai bine ai vinde cainele! pentru ca nu se vor intelege NICIODATA! daca vrei sa-l vinzi care este pretul si de unde esti? as fi interesata de el!