Pai cred ca inca nu s-a adaptat incearca sa ii iei alt tip de hrana, poate nu-i place si incearca sa nu il sperii ca el acum inca nu s-a acomodat
Cred ca e ceva normal. Hamsterul tau e acum intr-o casa noua, trebuie sa se adapteze. Poate te joci si tu cu el si cum sunteti " prieteni " doar de putin timp se teme. si eu am avut hamsteri si, si ai mei au fost asa la inceput dar totul se va rezolva.
Buna...Eu iti sugerez sa te duci la medicul veterinar si sa vezi ce e cu el...:X:X.
Sai dai mancare in gura ca la copii mici, ''mananca puiu mamiiii'' si sa nu fuga tinel in rotobil.
Pai poate ii mai trebuie timp sa se adapteze cu mediul ala si de aia e speriat ca nu e invatat cu tine, asteapta sa se invete cu tine.
Eu cred ca este pui deoarece la petshop nu vand animale batrane si este agitat poate pentru ca are nevoie de acomodare.
Alearga si fuge de colo colo pentru ca nu este obisnuit acordai timp, i-ai si un partener/a in felul asta onu o sa se simta singur. incearca sa ii dai de mancare si foi de vazra, morcovi sau chiar salata, o sa vezi in ceva timp o sa isi revina: