Hamsterii sunt niste puturosi fara pereche.
Sa te intreb ceva, tie iti place sa faci ceva, sa te uiti la TV, sau sa joci un joc anume, da? Apoi, mai este si mamica ta care este asa de cucerita de odorul ei, incat iti aduce cartofeii pai, sau cacaluta cu lapte acolo unde stai tu, in fotoliu sau pe scaun. Te mai ridici atunci de acolo sa mergi pana la bucatarie? Pentru ce?
No, asa ii si cu rozatorul tau, e satul, e comod, de ce sa nu stea sa lancezeasca, apoi daca vrei sa-i strici confortul te mai miri ca te ciupeste de mana?
My advice: pune-l sa "munceasca" pentru mancare, ia o craca asa, cam de 1/2 m, pune mancarica lui sus si lasa-l pe el sa se urce pe ea sa ajunga la papica.
paa!
Nu doarme tot tompul, doarme doar ziua pentru ca hamsterii sunt animale nocturne.Am si eu 2 si ies doar seara din cusca si toata noaptea se plimba pe roata.Nu mai baga mana la el ziua ca s-ar putea sa te muste.
Andra, hamsterii sunt f puturosi pentru ca sunt animale nocturne. doar mai ies putin cand li se face foame sau setesi coboara joc. cand l-ai luat iai cerut omului de acolo sa il ti in mana?
daca nu asta explica tot. eu l-am tinut si l-am mangaiat pentru ca mi-a dat voie. o sa te muste ca inca nu te cunoaste bine uite chit al meu nu ma muscat deloc era calm cand l-am luat prima data in mana el m-a muscat doar cand uit sa ma spal pe maini dupa masa ca miros a mancare si... ma musc rau.
Amy_5230 întreabă: