| Pooc a întrebat:

Am un hamster rus. Nu e agresiv. Problema e ca eu am frica de el. Nu l-am luat niciodata in mana. Cum pot sa nu-mi mai fie frica? Nu stiu de ce imi e frica, cand l-am cumparat eram foarte fericita si cand am ajuns acasa nici n-am pus mana pe el. Il am de ceva timp... :-s Dar imi e frica de el. Mi se pare ca ma musca laughing. Cum sa-l iau in mana? Cum sa nu-mi mai fie frica?

6 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Mangaie-l pe cap incet si atentioneaza-l cand il mangai, daca il iei prin suprindere te va musca pentru ca se sperie si se apara. Oricum muscatura nu e asa dureroasalaughing, lasa-l sa te miroasa pe maini sa se obisnuiasca cu mirosul tau si dupa aia ia-l in mana, pupa-l:*big grin.
Succes.

| Bris a răspuns:

Pai iti iei niste manusi sau ii pui somnifer in mancare si ai terminat laughing sau ai putea sa ii pui botnita pentru mansterilaughing(daca exista).Pai ti se pare ca te usca...dar te-a muscat vreodata?!laughingAi doar zoofobie ...nu e mare lucru toata lunea areahee hee,

| adelina899 a răspuns:

Hai malaughing) ce draguta poveste eu zic sa.ti invingi teama eu cred ca poti din moment ce ai zis ca erai f fericita cand l'ai cumparat. Daca o sa reusesti odata o sa o poti face si a 2a si a 3a oara. E doar un hamster micut nu are ce sa.ti faca si chiar daca te musca nu e ca si cum te.ar fi muscat un caine. Bafta:*

| Romania2014 a răspuns:

Ial cu o manusawinking

| SpatariuMihaela a răspuns:

Trebuie sa il imblanzesti si apoi nu iti va mai fi frica.Garantat.Uita-te pe site-ul asta pentru informatii:http://www.descopera.net/animale_hamsterul.html

| Schizofrenique a răspuns:

Doamne, auzi ca ii pui somnifer in mancare. laughing Uite, intai, ca sa nu mai iti fie frica trebuie sa formezi o legatura intre voi. Hamsterul nu musca. Frica nu te ajuta cu nimic. Probabil ca te intimideaza thinking, ar trebui sa vorbesti cu el, animalu ' te intelege. Si in momentul in care tu crezi ca esti pregatit/a sa il iei in mana, totul v-a venii de la sine :*.
Succeswinking.