| Horatiu112 a întrebat:

Am un hamster si cand ma jucam cu el i-a m dat sa manance arahide, da gen le am decojit eu inainte, si a mancat si a mancat chiar cu pofta as putea spune! Si o devenit asa hiperactiv(de obicei ei sunt hiperactivi da el devenise si mai hiperactiv ca de obicei) si nu stiu mi e frica sa nu fi patit ceva. Si voiam sa intreb e bine sa dai arahide la hamsteri pitici?

Răspuns Câştigător
| Tudy000 a răspuns:

Sa nu fie sarate,in rest ei papa orice seminte, daca i-ai dat sarat nu-i mai da si nu fa experimente mai bine uitete pe net exact ce poti sa ii dai, nu sa te apuci sa ii dai caju si alte mizerii, daca vrei sa ii dai chestii tari pe care sa rontaie si care le si plac, poti sa ii dai ghinda din padure.

| Horatiu112 explică (pentru Tudy000):

Gen coaja era sarata da eu le scoteam din coaja si creca ramanea putina sare mersi de raspuns

| Tudy000 a răspuns (pentru Horatiu112):

Cu placere,sa-ti fie sanato,vezi ai si grija cu toate tipurile de seminte si alune,si uleiul lor natural poate fi energizant, mai bine dai fructe, paine uscata, morcov, eventual pentru seminte si alune mai bine cumperi cutie din aceea Kiri ii zicea candva are de toate semintele in ea dar sunt alese si uscate cumva, poti sa ii dai biscuiti din aceia tari de ceai.Sa aibe si putina apa in casuta un dop de la sticla de apa din acela de plastic sau daca ai sistem cu bila e si mai bine, in rest dragoste happy

2 răspunsuri: