| vladzatto a întrebat:

Am un husky siberian pe nume rusty as mai vrea sa imi mai iau un caine ce ma sfatuiti sa imi iau.sa se inteleaga intre ei.plz dau fundita...

Răspuns Câştigător
| madalynaaa a răspuns:

Eu am ciobanesc german si prietena mea husky siberian pe nume Brad si cind ne intalnim se inteleg de minune
deci:ciobanesc german
succes si nu uita de fundita

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| baru a răspuns:

Catelusul tau prin specia lui este un caine de companie Adaica sa fiu mai explicit nu este un caine de lupta si nici de aparare Rasa lui este sigur sti de joaca si binenteles de tras sania Dar nu intru in subiect Atunci tie tiar trebui tot un catelus de campanie de exemplu un cocar sau un labrador sau cel mai bun si de joaca si de aparare este dogul Important este sa nu-ti iei caini de lupta Pa

| BlueByMe a răspuns:

Si eu o sa-mi iau husky si ma gandeam ca tot asa sa ii pun numele laughing
oricum, poti sa iti iei unu din aceeasi rasa cu elsau daca vrei alta rasa poti de exemplu ciobanesc mioritic sau samoyed saust bernard sauciobanesc de pirinei... din grupa caini utilitari dar asta nu inseamna ca se va imprieteni cu ei!
depinde mai ales de comportamentul cainelui:daca e rau atunci incearca sa ii iei unul un pic mai cuminte ca sa nu se incaiere sau daca e mai cuminte atunci tot unu cuminte trebuie sai dai ca prieten happy
sper ca te-am ajutat
papa

| pisioi a răspuns:

Ia-ti un golden retriever este un caine jucaus si destept

Întrebări similare