Ai sanse dar nu va fi usor.Iepurasul se obisnuise cu tine si odata cu plecarea ta sa schimbat.Acest comportament e unul normal si specific animalelor.Ai rabdare se va reobisnui cu tine.
Animalele nau emoti si doar instincte asa ca in 6-7 luni poate vei reusi sal imblanzesti dar spun sa renunti ca este batran si s-ar putea sa moara.
Wow multumesc, acum nu numai ca imi fac griji ca o sa ramana asa salbatic dar o sa imi fie si frica sa nu moara -_-
Du-te la veterinar sa vezi daca e bolnav.Si trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca e batran si...Dar sa speram ca e bolnav decat sa ....Bafta!
Nu e bolnav mai, nu cred ca ati inteles, doar si-a schimbat comportamentul.Bolnav nu e, cand il scot la joaca se joaca, cand ii dau de mancare mananca, doar cu ceilalti membri din familie e mai retras.Asta incercam sa intreb, cum sa il fac sa nu mai fie asa sperios si agresiv cu ceilalti...
Buna,sunt doua variante de ce se comporta asa.
1)Nu vreau sa te sperii dar e batran si nu mai are chef.
2)poate e bolnav.
Cred ca iepurasului i-a fost foarte dor de tine cat timp ai fost plecata... avand in. vedere ca a fost plecata cateva luni inseamna ca te-a uitat mai ales ca este si batran.tot ce trebuie sa faci este sa te joci cu el ca inainte, chiar mai mult. sper ca te-am ajutat!