| TrendyHedgehog a întrebat:

Am un iepuras de apartament, are cam 7 ani,atunci cand l-am luat ma jucam cu el zilnic,a fost o perioada in care eu am fost plecata cateva luni iar cand m-am intors era traumatizat daca pot spune asa,se salbaticise,am vreo sansa sa il imblanzesc acum, avand in vedere ca e destul de batran?

8 răspunsuri:
| GabrielaIoana a răspuns:

Ai sanse dar nu va fi usor.Iepurasul se obisnuise cu tine si odata cu plecarea ta sa schimbat.Acest comportament e unul normal si specific animalelor.Ai rabdare se va reobisnui cu tine.

| mirciu1234 a răspuns:

Animalele nau emoti si doar instincte asa ca in 6-7 luni poate vei reusi sal imblanzesti dar spun sa renunti ca este batran si s-ar putea sa moara.

| TrendyHedgehog explică (pentru mirciu1234):

Wow multumesc, acum nu numai ca imi fac griji ca o sa ramana asa salbatic dar o sa imi fie si frica sa nu moara -_-

| FlorinPx a răspuns (pentru TrendyHedgehog):

Du-te la veterinar sa vezi daca e bolnav.Si trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca e batran si...Dar sa speram ca e bolnav decat sa ....Bafta!

| TrendyHedgehog explică (pentru FlorinPx):

Nu e bolnav mai, nu cred ca ati inteles, doar si-a schimbat comportamentul.Bolnav nu e, cand il scot la joaca se joaca, cand ii dau de mancare mananca, doar cu ceilalti membri din familie e mai retras.Asta incercam sa intreb, cum sa il fac sa nu mai fie asa sperios si agresiv cu ceilalti...

| AnonimulxD112 a răspuns:

Poate puppy dog eyes Cel putin daca ii faci pe plac si vede ca il iubestii desigur.

| FlorinPx a răspuns:

Buna,sunt doua variante de ce se comporta asa.
1)Nu vreau sa te sperii dar e batran si nu mai are chef.
2)poate e bolnav.

| PurpleGirl45 a răspuns:

Cred ca iepurasului i-a fost foarte dor de tine cat timp ai fost plecata... avand in. vedere ca a fost plecata cateva luni inseamna ca te-a uitat mai ales ca este si batran.tot ce trebuie sa faci este sa te joci cu el ca inainte, chiar mai mult. sper ca te-am ajutat!