| denisssssss a întrebat:

Am un iepuras de aproape o luna. si a scapat pana la urma si cainele la prins 2 secunde,(am strigat si i-a dat drumul) merge incet (un salt) si dupa se lasa jos... si nu vrea sa manance, m-am uitat la el si nu mia parut sa aiba un picior rupt. intrebarea este : Va trai?

Răspuns Câştigător
| Johny_George_1997 a răspuns:

Stiu te inteleg. daca a parut ca am fost rau in raspunsul meu imi cer scuze. eu zic sa il mai lasi 2-3 zile. daca situatia devine mai rea dul la veterinar. daca vezi ca incepe sa mearga mai bine sau ca se indreapta spre bine atunci ai scapat de veterinar. eu crec ca in alea2 secunde ca la prins in gura ce a reusit sa faca a fost sa ii intinda putin tendoanele de la labuta facand astfel sa mearga greu si mna.
asteapta sa vezi cum evolueaza lucrurile zielel urmatoare si daca e mai rau dul la veterinar cat mai repede. daca e mai bine continua sa il ingrijesti pana isi revine complet. funda?

6 răspunsuri:
| AntoniaRules a răspuns:

Hey!

Asa a patit si iepurele meu mai demult.

| rrrp a răspuns (pentru AntoniaRules):

Si traieste? tongue. ca asta vrea sa stie big grin

| denisssssss explică (pentru AntoniaRules):

Si a mai trăit?

| AntoniaRules a răspuns (pentru denisssssss):

Hei!

Eu am scris un raspuns mai lung, doar ca se pare ca nu sa trimia tot.

| Johny_George_1997 a răspuns:

laughing) este amuzantta pusa intrebarea. este ca si cum pe tine te loveste o masina.pe dinafara esti totul ok da pe dinauntru te dor toate oasele.intrebarea este vei trai? nu se stie pana nu mergi la doctor vezi exact ce ai si apoi sa poti primi ingrijirile potrivite conform cu ranile care le ai. asa e si cu iepurasul, recomand sa il duci la un doctor veterinar(nu e chiar asa scump un control ) vezi exact ce are si sa il tratezi. daca nu nu se stie ce rana are si posibil sa se infecteze si sa moare. acum tu faci cum vrei eu ti-am dat doar un sfat happy

| rrrp a răspuns (pentru Johny_George_1997):

Dar n am vrut sa fiu rau dar asta era intrebarea. sigur ca o idee buna ar fi sa l duca la un veterinar.
probabil e doar speriat. daca n are urme pe el cel mai probabil n are nimic.

| Johny_George_1997 a răspuns (pentru rrrp):

Stiu te inteleg. daca a parut ca am fost rau in raspunsul meu imi cer scuze. eu zic sa il mai lasi 2-3 zile. daca situatia devine mai rea dul la veterinar. daca vezi ca incepe sa mearga mai bine sau ca se indreapta spre bine atunci ai scapat de veterinar. eu crec ca in alea2 secunde ca la prins in gura ce a reusit sa faca a fost sa ii intinda putin tendoanele de la labuta facand astfel sa mearga greu si mna.
asteapta sa vezi cum evolueaza lucrurile zielel urmatoare si daca e mai rau dul la veterinar cat mai repede. daca e mai bine continua sa il ingrijesti pana isi revine complet. funda?