| summer12 a întrebat:

Am un iepure de apartament. E foarte dragut dar de la un timp roade tot ce prinde il cale. Ce sa ii fac? Ce sa ii dau?

Răspuns Câştigător
| Jeozelin a răspuns:

Iepurasul tau isi ascuta dinti are nevoie de paine uscata sau alte mancaruri tari pe care sa le rontaie. imi dai fundita ...plz nu am nici una...

5 răspunsuri:
| DjSmoKEE a răspuns:

Este foarte bine ca roade. Daca nu roade iepurele poate murii deoarece dintii nu sunt tociti si cresc in continuare. Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| spike404 a răspuns:

Ia-i obiecte speciale de ros de la pet-shop, incisivii iepurilor sunt in permanenta crestere. De aia simte el nevoia sa iti roada tot ce prinde. O alta solutie ar fi sa ii dai sa manance legume tari(morcov, telina, cotor de varza )

| Kesariona a răspuns:

Rozatoarelor le cresc mereu dintii,adica continuu.Ei trebuie sa roada,ca dintii lor sa se toceasca. Exista unele dispozitive speciale, care se cumpara la PetShop-uri, pentru ca animalele sa roada.Si eu am pentru hamster happy.Sau dai cat mai multe alimente tari, pe care trebuie sa le roada.
Bafta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista iepure de apartament. Vanzatorul te-a mintit. Exista doar iepure domestic si cel salbatic. Pentru cel domestic exista custi special construite.