| lilit a întrebat:

Am un iepure mascul de un an si doua luni.Nu l-am dat pentru monta niciodata pana ieri. Dar s-a inamplat ceva ciudat.De dimineata am gasit sange in cusca.Cand l-am verificat am vazut ca avea sange in zona penisului(imi cer mii de scuze daca limbajul meu este considerat trivial, dar aceste cuvinte reprezinta parti anatomice). Va rog sa ma ajutati! E posibil ca iepuroaica sa-l fi castrat?

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Am o intrebare si eu: l-ai bagat pe el in cusca ei sau pe ea in cusca lui? Daca l-ai bagat pe el la ea este posibil ca ea sa-l fi 'agresat'. Intotdeauna trebuie procedat invers, femela sa fie introdusa in teritoriul masculului. Instinctele actioneaza asa, cand un mascul intra in teritoriul unei femele aceasta il considera un pericol si actioneaza asupra lui prin agresiune, iar cand o femela intra pe teritoriul unui mascul, la mascul predomina instinctul de reproducere.

4 răspunsuri:
| rapper_8029 a răspuns:

Desigur ca-i asa.la mine s-a intamplat la fel si dupa 3 zile a murit. fundita pliz

| flori210 a răspuns:

Da, este foarte posibil. Asteapta pana ii trece rana si controleaza-l daca ma intelegiwinking.
Funda?happy

| ღAnonimღ a răspuns:

Daca are burta mare, s-ar putea ca da. daca te trezesti cu pui, sa nu te miri... dar ot orice eventualitate, du-l la veterinar.
Mult Succes!:*

| AnaEindragostita a răspuns:

Depinde daca l-ai bagat pe el in cusca ei sau pe ea in cusca lui asa ca cel mai bine dul la veterinar...el stie.