Te inteleg si eu am patit la fel, am crescut un rottwailer de cand era pui pana pe la 6 luni si dupa parintii mei l, au dus la casa, acum ma maraie si daca scapa din cusca e in stare sa ma muste, probabil nu ma mai recunoaste desi vad in ochii lui tristete poate se gandeste ca l, am abandonat si mi se rupe sufletul de el ..in fine
Catelul tau cred ca e mult prea alintat si mult prea batran ca sa se mai joake pentru un caine 9 ani sunt mult foarte multi.Cred ca e normal sa fie morocanos si sa nu aiba chef de joaca., asta este explicatia este prea batran ca sa se mai joake.
L.ai crescut tu de cand era mic sau a fost al altuciva. daca a fost a altuiciva este probabil sa fi fost batut ceva s, a intamplat de este el asa rau, sau poate ii placea mai mult de celalalt stapan.
Gandeste-te ca si oamenii sunt la fel cand sunt raniti obisnuiesc sa raneasca si ei la randul lor, nimeni nu s, a nascut rau, viata si imprejurimile l, au facut asa.
Este o emisune despre dresaj la televizor, trebuie sa o fi vazut, e un tip care se intelege minunat cu cainii, nu stiu exact la ce ora sau pe ce program este dar incerca pe animal planet, discoveri o sa te ajute mult, am vazut chiar o emiune facuta de el in care o familie sa plangea de catetul lor ca ii musca din senin fara sa ii faca nimic, si el a descoperit ce il supara pe caine si a rezolvat problema, uita, te si u la emisiunea lui si te va ajuta,
Little caini se pot schimba mai ales daaca face de astea nu e bine.Comportamentul lui nu e bun mai ales fata de tine care esti stapana lui si n-ar avea voie sa maraie la tine. Spre exemplu eu am un pitbull si un rotwailler dar rotwaillerul a marait catre mine cand avea 4 luni atunci l-am batut recunosc dar a meritat de atunci nici pas n-are curaj sa zica cu pitbulu niciodata na marait la mine dar de atunci nici el.Eu zic ca atunci cand maraie mai ii dai una peste bot sa stie ca nu-i voie.Eu n-am permis la nici unu sa maraie cum adica eu le dau sa manance ma joc cu ei si ei sa maraie la mine? NU nu le-am dat onorea.Un caine trebuie sa-si respecte stapanu si sa stie ce n-are voie sa faca. Daca facea cu mine asa ce face a tau acum il batem de-i suna apa in cap.Si nu te teme o sa se obisnuiasca unu cu altu in cateva zile nu luni asta-i clar.
Sall!
BAftaa sper ca ti-am fost de ajutor cu cv!
Eu am 5 catei unul de rasa mare si ceilalti sunt mici..am un baiat si 4 fete. dintre fete..am o fata batrana de 12 ani :O si mereu cand mai cumparam cate un catelus nou ii maraia si vroia sa ii muste.dar in o luna 2 o sa se obisnuiasca de comportamentul ei in legatura cu mangaiatul si jucatul nu ai ce sa faci..am avut si eu o problema asemanatoare cu a ta ..nu ma lasa sa ma joc cu ea..nu malasa sa o mangai.dar nu ai cum sa o schimb..iti dau un sfat : nu o alinta mai mult pe una dintre ele ..si invers..pt ca una dintre ele o sa sufere bafta
Deniissel întreabă: