Du-l la cel mai apropiat veterinar și spune-i de această problemă. Sau, nu neaapărat. E posibil ca de la mediul de viață în care a trăit si de la ce a mâncat, respirația lui să fie problema. Știu că sună grețos dar așa mi-a recomandat veterinarul meu ca să îmi dau seama de starea de sănătate a pisicilor mele: Să îi deschizi gura și părtând o distanță considerabilă să vezo dacă îi miroase gura și să te uiți dacă interiorul urechilor este maroniu. Dacă are aceste 2 probleme sau doar una din ele, du-l la doctor.e blonav și asta poate sa fie sursa mirosului :-s
Caca de pisica pute ca naiba eu folosesc un nisip silicat care mai absoarbe mirosul, si mancarea este importanta ia una de calitate buna de la pet shop gen royal canin motan castrat.
Deparazitarea interna se face cu repetare la 7 -10 zile daca a scos viermi, daca nu i-ai dat de 2 ori repeta deparazitarea interna inca odata poate se mai atenueaza mirosul. Uite cam asa arata nisipul care i-l folosesc
://....ro/search
Da M-am exprimat poetic :o
Ok.Acu vorbind serios, cred ca ar trebui sa le zici parintilor ca ai un motan e cea mai buna cale
Pai... mai am unul
Si probabil nu o sa-l primeasca
Eu am 3
Cum sa il de'a cu parfum?:O:O
L-am dat cu toate samponurile posibile de motani...si tot pute. Si cu deodorant si cu parfum de camera, o sa incerc cu parfum de oameni
Pai il da cu parfum care persista adica tine mult si nu va mai mirosi sau te duci la parintii tai si le spui mamai tai am gasit un motanel pe strada si miroase urat haideti sal pastram si sal il ingrijim si faci ochisorii aia draguti din poza ta de profil
Deageaba il speli daca tu il lasi afara el ii obisnuit sa mearga la tomberon direct
Pai dul la vetelinar si o sa iti zica acolo daca are probleme si pentru miros cumpara un sampon special care sa miroasa bine si spalal. baftaa. fundita