Probabil vrea să-și facă o familie cum s-a descurcat 4 ani o va face și de acum în colo, îmi plac mult pisicile.
Multumesc! Sincer mai fact sa ma mai calmez! Si ma bucur ca si tie iti plac pisicile! Nu stiu, exista si o sansa sa fie inchis din greseala sau sa fie tinut pentru soricei! Dar la un moment dat o sa scape el! Sper sa vina cat mai repede.
Imi pare rau, nu vreau sa te dezamagesc dar cred ca a patit ceva si a murit, este posibil sa il fi prins cineva, sau un animal, este mult 3 saptamani, ce a facut in timpul asta, ce a mancat
Frate, de mancat nu e problema. Soricei sunt. Deci de mancare nu e problema. La bunica mea ( tot de la tara) motanul ii lipseste vreo 2 luni si tot se intoarce. Eu nu vreau sa imi pierd speranta! Doamne ajuta!
Si inca ceva. El nu statea deloc la oameni. nu prea e genu ala de motan care e foarte "lipicios" daca stii ce vreau sa zic. Nu se ataseaza asa usir de oameni... sper doar sa fie cu o pisica si ca sta cu ea si totul e bine.
Sigur o sa vina acasa cand te astepti mai putin.Dar sa il duci la castrat ca sa nu mai ai grija asta.
Hei! Multumesc de incurajari!
Sincer cu castatul nu sunt de acord. Dar daca va veni acasa nu o sa imi mai fac griji ca sigur voi stii ca se va intoarce
Nu ai pentru ce.