| gianinutza a întrebat:

Am un motan si vad ca are limbricicrying(...cum pot sa-l ajut sa scape de iei? Ce pastile sa-i dau?

6 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Poti sa mergi la o farmacie veterinara si acolo sa ceri pastila. Cei ce vand la aceste magazine au studii de specialitate. Pastila se ia in functie de cate kg are motanul(sa stii sa ii spui ). Sanatate!

| antonia09 a răspuns:

In primul rand trebuie sa mergi cu motanul la veterinar si el iti va spune care tratament sa il urmezi. Nu poti sa ii administrezi tu pastile de deparazitare dupa cum crezi.
Sper ca motanelul tau sa scape repede de micii paraziti. Numai bine.

| MisterKat a răspuns:

Salut! Nu vreau sa fiu ironic, dar de unde stii tu ca motanul tau are limbrici? Ai fost cu el la medic? Nu cred. Sincer, cel mai bine este sa mergi la un medic veterinar si sa il consulte pe motanul tau. Daca vrei sa previi viermisorii intestinali, da-i mancare speciala pentru pisici(contine foarte multe minerale, vitamine si substante hranitoare, in plus in magazinele specializate vei gasi produse speciale pentru tratarea viermisorilor intestinali, dar nu-i da medicamentele dupa ureche sau dupa sfatul unor oameni. Mergi cu el la medic, daca tii la el.

O seara buna!

| bosnea marinela a răspuns:

DEPARAZITAREcat mai urgent si foarte normal la 3 luni daca ai facut aceasta deparazitare vezi ca in fiecare an se face un vaccin anual care costa 30 lei daca doctorul nu ti-a zis intreaba tu.incearca si nu ii da lapte sau ciocolata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Dacă îl iubești, mergi cu el la medicul veterinar pentru un tratament de specialitate.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un prieten pe nume Marin si i se spune " Limbric", deoarece s-a **** cu o fata mai mica care avea limbrici.De atunci el este cel mai cunoascut om din satul nostru. Daca vrei poti sa ma contactezi la numarul de telefon0725617497 si iti fac conectiunea cu el. El vindeca vietuitoarele suferind de limbrici, prin a le baga un botz in cur si apoi o aruncatura peste stalpi.La revedere