| Playboyx a întrebat:

Am un motanel de 7 luni si ii curg ochisorii il sterg de 6-7 ori pe zi imi e mila de el credeti ca ar fi bine sa-l duc la un doctor sa-l omoare ca sa-i curm suferinta sau ar trebui sa incerc eu?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Norocul tău că maica ta nu te-a omorât de milă, când ai fost răcit(ă).

Du-l la veterinar!

14 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns:

Ma intreb cum ai putea sa-ti omori propriul animal de companie? Inteleg daca tai o gaina s-o bagi in oala dar sa omori un animal de companie doar pentru ca are o mica problema de sanatate ce poate fi rezolvata?! Mi se pare cam ciudata intrebarea, fuguta la veterinar si vezi ce are, apoi tratezi problema cum trebuie, nu cu streangu', banuiesc ca nu ai ganduri rele cand te ia cate o raceala? Sau?

| Violleta2022 a răspuns:

Du-l la medic, ca are o infectie doar, nu-i pe moarte bietul de el.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Doamne fereste, ce ai cu saracul motan, e racit la tras curentul vrei sa il eutanasiezi pentru atit? Nu i ti este milă de el? Ce rasă este motanul? Tu esti fată sau baiat? Ce varsta ai tu? Mersi.

Răspuns utilizator avertizat
| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Playboyx):

Gindesti prost, dar asta este fă ce vrei.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Am avut pui de pisica de cateva saptamani, carora li se tot lipeau pleoapele la loc, si i-am tratat cu unguent cu kanamicina. Rezolva si ochii care "curg".

| gelu1970 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa-ti curmi tie suferinta persoana anormala. Si postezi asa ceva azi cand e ziua internationala a pisicilor.

| Lioana a răspuns:

Doamne fereste de un stapan ca tine. Cum sa omori pisoiul doar pentru ca ii curg ochii? Du-l la veterinar sa-i dea un tratament.

| GoldenZenith a răspuns:

Alo!
Pe tine daca te doare o măsea, trebuie sa te omor?
Cum sa te gândești la așa ceva? Pisicul e răcit, cel mai probabil, și are nevoie de îngrijiri din partea veterinarului. Cum sa fie sacrificat?! Doamne ferește!

| ALGator a răspuns:

Du-l la doctor în ideea să il faca bine. Dacă veterinarul spune că nu se mai poate face nimic și trebuie sacrificat, lasă-l pe el să o facă. Riscul sa se chinuiască e mult mai mare dacă îl sacrifici tu.

| Elena9328 a răspuns:

Ce sa faci?
E răcit.
Ia i niste pastile
Cum sa l omori?!

| T2LS a răspuns:

De ce mă rog frumos dacă are o problemă la ochi trebuie omorât? Oamenii din ziua de azi nu au auzit de tratamente?

Răspuns utilizator avertizat
| iguana13 a răspuns:

Sa inteleg ca iti este mila ca ii curg ochișorii dar ai putea sa il sacrifici? Eu zic sa il dai unui om căruia nu i-ar putea trece prin minte o asa chestie si dupa..mergi si arunca-te de pe bloc sau spune-i mamei tale sa te sacrifice din mila pentru aceasta planeta.