Pai ` scoate-l din colivie si da-i drumu prin casa sa zboare. Dar sa inchizi geamurile si usile `! Doar intr-o anumita camera.Sau daca nu Joaca-te cu el mai mult timp!
Gandeste-te ca eu am avut papagalita, tot singura ...sti ca este mult mai greu cu femela.Tot asa ma musca rau de tot, pana m-a luat nervi pe ea, ma si i-am dat o bataie de numai era in stare sa ma muste.Am lasat-o pe colivie sa isi revine.Pe urma o luam si o mangaiam usor ca sa o impac. De atunci a prins frica, nu mai avea talente, cum ma musca putin isi primea si ea partea{si-o primea bine}Si uite asa am reusit noi sa ne intelegem.Acum nu o mai bat, stie ca eu sunt seful, chiar s-a invatat cu mine. Dar uneori mai pune ciocul asa pe deget cand o mai stresez ca si cum ar vrea sa ma muste ...sti? Trebuie sa stii ca isi primiste bucata )).
Am si eu un papagal si stiu cum sa faci ca si al meu e singur de 1 an.
Fa asa:ii pui in scaun in fata oglinziii si pe el il pui pe sgaun (o sa creaza ca are o partenera (papagalitza) vorvesti cald cu el si il alinti (ex: puisor mic) uneori mama ii zice bolovanule... si te joci cu el incercand sa il drezezi la mine a mers
katherine7481 întreabă:
Haaaa întreabă:
anonim_4396 întreabă: