| dianangogo2 a întrebat:

Am un papagal mascul rosella,iar in ultimul timp parca a innebunit, de fiecare data cand ma apropii de el se agita si scoate sunete ciudate, iar in ultimul timp au inceput sa-i cada penele, multe deodata.Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| anonsiam a răspuns:

Buna Ioana ^_^!
Si eu am patit, dar cu perusii. Ei bine la mine n-a durat, sper ca nici la tine. Doar ca mie mi s-a intamplat cu fata perus. Cum am mai zis, n-a durat, dar se poate sa fie din cauza ca :
1. Nu mananca suficient calciu, vitamine
2. Nu binedispune de joaca, eu am doi, fata si baiat, iar ei se joaca impreuna, dar tu ai unul. Deci joaca-te tu cu el
3. Poate naparleste
4. Poate s-a lovit la o aripa/la cap/la orice altceva iar acum sufera un soc. La mine fata a evadat seara (nu stiu cum a deschis usa coliviei) si fiind intuneric, s-o fi lovit la cap... Deci du-l la veterinar (Este la Iulius Mall din Iasi)

PS.: Daca tot nu merge, i-ati un hamster laughing)))))))) Cred ca dupa asta ti-ai dat seama cine sunt (si daca nu, scuze, te confund laughing! )

Sper ca te-am ajutat. Succes!

4 răspunsuri:
| Perseverance a răspuns:

E posedat. Ruuun Forest RUuuun!

| anonsiam a răspuns:

Ps.2: Funda? laughing)

| AlexCelCurios a răspuns:

Daca ii cade penele cred ca năpârleste ori se umfla in pene, dar eu cred ca se simte neglijat sau frustrat iti recomand sa te duci cu papagalul la veterinar sau poate e doar un fel de pubertate a papagalilor

| dianangogo2 explică:

Ce pot face?