Verifica sa vezi sa nu aiba diaree, de obicei asa se comporta cand au diaree... daca are mergi la farmacia veterinara si cumparai pastilute, si nu-n ultimul rand cumparai pereche, se simte singur si ne iubit de nimeni sau parasit(si eu am papagali si nu as putea sta acum fara ei)
Se pare ca sufera de singuratate.
Unii papagali isi smulg si penele.
Remediul este sa-i cumperi urgent perechea.
Buna ma numesc ioana asa facea si al meu. Daca il ai de putin timp nu se poate apropia de tine pentru. ca nu este obisnuit cu tine.Eu il am de mai mult timp.Incearca sa vorbesti calm si incet cu el.Lasal sa vina la tine. Alintal si cel mai important este sa ii faci curat in cusca si sa ii schimbi apa.
Nimfele, fata de perusi, nu sufera de singuratate si nu au nevoie de pereche insa sunt foarte sociabili si au nevoie de tine. Incearca sa-i oferi mult timp zilnic, sa vorbesti cu el, sa-i dai de treaba cu diverse obiecte (de exemplu al meu se joaca cu inelele, lanturile, cerceii-asa am gasit metoda sa-l "imblanzesc").
Papagalul tau nu are nimic.Am si eu o nimfa care tremura.Asa tremura ei.Nu are nimic daca la asta te gandeai.Nu are nici o boala.
Si eu am o nimfa de doua zile chiar trei al meu este agitatsi sperios nu prea mananca comunic destul zic eu.
anonim_4396 întreabă: