| andrauta a întrebat:

Am un papagal pe care mi l-am luat ieri si el are 4 luni.Vanzatoarea mi-a zis ca a fost a unei doamne da care e plecat in alta tara si i la lasat ei.Cred ca la inv sa vb, el spune ceva acolo da nu imi dau seama ce.Nu ciripeste zice ceva cum vb si noi da nu prea inteleg, cum imi dau seama ca las inv sa zica mai clar? dau funda. P. S nu e rau da daca il mangai te ciupeste, nu prea ii dau degetul sa se urce pe el ca ma ciupit odata si mi-a luat pielea:-s, sa ma risc sa il mai dau sa nu? Du fundita!big grin

Răspuns Câştigător
| Kira_8211 a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu el mereu si daca e nevoie chiar sa-i silabisesti...si e rau probavil fiindca e speriat, incerca sa stai mai mult cu el si tine-i ciocul cand il ti in mana

4 răspunsuri:
| Rossey a răspuns:

Repeta-i un cuvant de mai multe ori.Trebuie sa fie intr-o camera cu liniste si sa-ti auda doar vocea ta.El acum este la inceput si nu vorbeste clar. Spune-i mai multe cuvinte, dar pe rand si o sa vorbeasca mai clar.Repeta-i de multe ori. Fundita?

| Kira_8211 a răspuns:

A si de eregula masculi vb mai bine ca femelele

| Punker19 a răspuns:

laughingmai amuzat cu degetul.Dar serios eu am aflat de la vanzatori de animale ca papagali trebuia sa stea in preajma oamenilor si sa ii auda ce vorbesc ca sa poate invata si el ca nu se naste istet trebuie invatat ca un om cum sa vb mai tine-l cateva luni si o sa vezi nu trebuie sa-i faci nimic numa sa vorbesti cu elbig grinSper ca team lamurit

| Mariana_5692 a răspuns:

Eu zic ca sa il lasi ca merita dai 1 sansa succes