| simplu36712541 a întrebat:

Am un papagal perusi de o saptamana este pui...si nu stiu cum sa-l fac sa se obisnuiasca cu noi putin ajutor va rog

4 răspunsuri:
| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

E mic saraku nu e obisnuit acorda-i timp eu il am pe al meu de un an si deja e dresat e doar de o saptm il ai oh go onpeste o luna se obisnuiestehappyvb cu el cu calmhappy

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

E mic saraku nu e obisnuit acorda-i timp eu il am pe al meu de un an si deja e dresat e doar de o saptm il ai oh go onpeste o luna se obisnuiestehappyvb cu el cu calmhappybafta!

| raluky4 a răspuns:

Baga usor mana in colivia lui, iar el se va urca pe mana ta. Vorbeste cu el si mangaie-l.
Daca vrei sa il inveti sa vorbeasca, nu iilua o pereche cateva saptamani.Asa se va imblanzi/invata sa vorbeasca mai repede!

| Anonimusss a răspuns:

Si eu am un perus:X care inca de la inceput ii dadeam drumu prin casawinking statea foarte mult...si lasa-l pe el sa iasa si dupa sa gaseasca el singur intrareawinking poti vorbi cu el mult si te asigur ca se va acomoda foarte bine. Iti spun din proprie experienta.Perusul meu se urca pe noi. cand il chemam vine. vorbeste, dimineata ca sa ii deschida usa mama mearolling on the floor striga mamiirolling on the floorla fel si cand cineva pleaca pe usa:X este foarte dragut:X cu cat are usa la cusca cat mai mult deschisa si vb mult cu el.se va acomoda f.binetongue:X