| lavi9921 a întrebat:

Am un papagal si de la un timp nu prea mananca, ce credeti ca pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| beautyGirl1874 a răspuns:

Buna,asa afost si cu papagalul meu il chema Micki statea intr-un colt si nu manca pana la urma a murit dar imi pare rau ca era si intr-un fel dresat crying...pai ar trebui sa-l duci la doctor veterinar daca nu poti lua sa-i dai niste buline... poate este batran al meu era destul de batran imi pare rau pentru el si pentru tine.sad.bye

7 răspunsuri:
| LoveDee03 a răspuns:

Un papagal mananca,asta e instinctul lui,poate nu mananca cand esti tu prin preajma,poate nu mananca cum manca inainte dar te asigur ca nu are cum sa stea nemancat mai ales daca are mancare,de obicei este greu la un papagal sa vezi daca este bolnav deoarece evita sa arate cum se simte,dai legume si fructe,apa in fiecare zi,daca tot asa se simte in duci la veterinar si s-ar putea sa iti dea un medicament si vitamine de pus in apa,daca nu iti da ii ceri tu,iar daca nu are, te duci la pet shop si intrebi ce ii s-ar potrivi, succes!

| Lɑяisɑ a răspuns:

Bună.
Foarte trist, ar fi bine sa il duci maine de urgenţă la medic.
Dar ar fi bine sa te asiguri ca intr'o zi i'ai dat prea multa mancare şi s-a saturat si de aia nu prea mananca. Sper sa se faca bine, dar orienteazăte foarte bine inainte sa faci ceva.Succes!
Pa,pa.

| andrei733 a răspuns:

Daca sta intr-un colt si nu face nimic inseamna ca e bolnav si mai bine du-l da un doctor pentru ca este bolnav daca nu mananca

| babe100 a răspuns:

Hmm.nu suna prea bine ar trebui sa il duci la un veterinar.

| Ixodes a răspuns:

Incearca sa ii dai betisoare dinalea de la Vitakraft, al meu le adora, ar manca tot timpu'' dinalea

| PRamona a răspuns:

Eu zic sa il duci la un veterinar! funda?

| Day19 a răspuns:

Cel mai bine e sa-l duci la veterinar sa vezi daca are ceva!