Nu-ti face griji, cu timpul va invata ca acolo e un geam si nu se va mai lovi. Pana atunci n-ai ce-i face. Ai rabdare cu ea se va acomoda pana la urma cu noua locuinta.
P.S. Un mic sfat: mai tine-o o saptamana in cusca pana sa-i dai drumul. Asa va putea privii lumea de undeva unde se va simtii bine ( cu masculu). Succes!
Nu-ti face griji. Pana la urma va invata ca acolo este un geam, insa pana se va acomoda cu noua locuinta va trebui sa ai rabdare cu ea si te-as sfatui ( din propria experienta) sa ii tii o saptamana in colivie pana se mai acomodeaza cu atmosfera. Le va fi mai usor sa se acomodeze asa.
Serios,mai bine ma-i ajuta pentru ca chiar am nevoie . GoodGirl nu da raspunsuri stupide si fara folos!
Te-ai gandit la o perdea sau mai las-o sa se obishnuiasca cu noua locuintza pentru ca ai este strain locu
funda pls te-am ajutat cred eu
Sa se paleasca tarane sa se paleasca))))))iote mah am ajun sa vb si taraneste))
Asa se intampla cu perusi cand nu sunt obisnuiti cu locul, sunt foarte agitati si derutati. Faza cu lovitul de obiecte, geamuri, se intampla cam de 2 ori cand ai un perus: la inceput, cand il aduci prima oara in casa, si cand e pe cale sa. se duca... Am vazut asta la perusul meu, prima oara cand l-am adus in casa s-a lovit de geam primele zile, si s-a mai lovit dupa decat pana sa moara. ( acum cateva luni)
Deniissel întreabă: