anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un perus verde ( baiat ) si de ziua mea am primit pereche la el numai ca e alb. El are la nas culoarea albastra si stiu sigur ca e baiat iar la fete e maro dar la papagalul care l-am primit are mov si nu stiu sigur daca se inteleg pentru ca se pupa intr-un fel dar cateodata perusul alb il mai ciupeste.
NUstiu sigur daca papagalul care l-am primit e fata...

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am si eu o pereche alb si albatrsu! Daca are narile mov as zice ca e baiat, dar daca se pupa cat de cat poate sa fie fata.De obicei daca pui 2 baieti sau 2 fete in aceeasi colivie se bat de cand se vad prima data. Dar tu ai zis ca se pupa cat de cat.Nu are cum sa fie perus pe sens invers(sti la ce ma refer). Dupa culoare ai zice ca-i baiat dar dupa comportament ca-i fata! Eu as zice ca-i fata! Iti propun 2 lucruri care te vor ajuta:
1)Sa mai stai cateva zile si sa vezi cum se comporta unul cu altul si-ti daii semame daca-i fata sau baiat(probabil happy ).
2)Sa te duci la un magazin de perus sau de animale exotice si sa intrebi eu zic ca daca te duci sa-l iei cu tine.

Eu iti propn sa incerci 2.Si pentru ca stiu ca le vei incerca pe amandoua cand o sa o faci pe 2 trebuie sa iei papagalul cu tine.Deci il bagi intr-o cutie de pantofi dupa ce ii faci gauri la cutie.Si-l iei asa cu tine. Daca locuiesti in Targoviste, Targu Mures, Timisoara, Bucuresti sau Buzau sigur vei gasi unn astfel de magazin.

Sper ca te-am ajutat si sa-ti faci cont pe TPU daca vrei sa gasesti intrebarea mai usor!

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

E baiathappysi al meu are nasul mov si daca se pupa nu insemna ca doar fetele cu baietii fac asa insmena ca se iubesc ca si fratiihee heesa te bucuri de ei:X

| DontHateMe a răspuns:

Si eu am alb cu ochisorii rosi dar se vede ca e fata la inceput a avut nasul mov acum il are un alb stiu e ciudat dar e sanatoasa si ciripeste e o dulce. Daca se pupa e bine si ai mei sau pupat dar dupa aia fetita a inceput sa il bata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic ca e baiat