| βʋϰβʋииʏ a întrebat:

Am un pisic de 2 zile.
Dar nu stiu parca nu prea tin la el :-s
O prietena de`a mamei are si ea o pisica si eu chiar mi-am dorit acel pisic dar parinti au fost de acord cu acesta dar nu tin aproximativ deloc la el :-s
Ce pot face >? Totusi imi pare rau ca l-am luat pe asta si nu pe celalalt
Si daca las da inapoi mi-ar parea rau sigh
Ce pot face?
Astept sfaturi de la Voi
Orice gest va fi rasplatit happy

Răspuns Câştigător
| Bibuşca a răspuns:

Buna!
Mie mila de bietul animalcrying.Dar de ce nu tii la el daca ti-ai dorit un pisoi uite ti s-a indeplinit dorintahappy dar tu de ce nu tii la el? El este un mic pui fara aparare care vrea sa aiba o mamica s-o spunem asa el este un suflet nu este o papusa ca daca nu-ti place culoare gata il arunc si-mi iau altul foarte frumos, este o varianta incorecta.De ce nu tii la el este un suflet mic si plapand ca si tine.Trebuie ajutat si aparat.Dar ce este neeinregula ca nu vrei sa-l tii?
Sfatul ideal la caesta problema este sa-l ingrijesti si sa-l iubesti pentru ca ai primit tot ce ti-ai dorit un pisoias si cand l-ai primit numai tii la el asta e nedrept. Daca nu ti la el si-l urasti nu-l placi si nu vrei sa fie cu tine da-l inapoi proprietari daca ea il iubeste si tu nu dul dar nu-ti mai lua altul de la ea sau de la oricine.Este chiar nedrept iti spun sincer ca este urat din partea ta sa ai un pisoi si sa nu-l placi nici macar un pic.Du-l inapoi proprietari si nu-ti mai lua un animal daca reactionezi chiar asa.Scuze daca te-am deranjat cu ceva dar mi se pare foartea nedrept fata de acel pui.Dar tot daca nu il placi n-ai nici o obligatie sa-l cresti.

4 răspunsuri:
| Bibuşca a răspuns:

Ok,voi incerca sa te ajut cat de mult voi puteahappy. Cred ca stiu prin ce treci sa-ti spun povestea mea:iarna trecuta am fost la mamaia avea 2 pui de caini si mama a adus baietelul in casa pentru ca maicasa il musca si m-am atasat foarte mult de el statea langa mine dormea langa mine si cand a luat-o si pe catelusa celallt pui de caine si ea era draguta dar pe ea nu prea am luat-o in brate si nu-l lasam pe baietel cu ea pentru ca o muscase maicasa si pe ia de cap si nu vroiam sa-l murdareasca m-am atasat mai mult de catelusul mascul nu de fetitahappy.Dar acum sa trecem si la intrebarea ta spune-i mamei tale ca vrei sa ii dai aceea pisica care o ai tu inapoi si ca vrei sa o iei pe cea gri(care iti placea tie)ca nu pe acela l-ai vrut pentru ca era mult mai apropriat de tine de cat ceilalti fa-o prin asta sa inteleaga ca nu tie drag de pisica pe care o aveti ci pe cea gri.
Daca nu vrea incearca sa fi mai responsabila fa curatenie si apoi cere-i o rasplata adica pisoiulwinking si daca tot nu vrea numai vorbi cu ea o zi, doua si trebuie sa functioneze lasa sa vada ca-ti doresti aceea pisica.Sau poti scrie un jurnal sa scrii ce simti despre pisoiul dorit si fa asa intr-un fel ca mama ta sa vada si daca o impresioneaza ce ai scris tu poate va face schimb de pisoilaughing.
Sper ca va merge.Bafta!

| Bibuşca a răspuns:

Multumesc pentru funda, nu prea conteaza asa de mult funda mai mult conteaza ca te-am putut ajuta cumvakiss

| βʋϰβʋииʏ explică:

Poi eu mi-am dorit neaparat un pisic dar parinti l-ai vrut pe el. Si acum mama imi spune ca eu am insistat am insistat la celalalt nu la acesta.
Si pe mine ma doare sufletul dar pur si simplu nu pot tine la el sigh
Pe celalalt il stiu de cand mi-a spus acea femeie ca are a spus ca are 2 galbeni si unul grii din prima l-am vrut pe cel grii. mi-am dorit o pisica pentru ca ceielanta care avea vre`o 8 ani na mai venit acasa mi-a parut ff rau si am mai vrut una.
Dar aceea mi-am dorito cel mai mult.
Acum chiar nu stiu ce sa fac.
Ajutama in continuare si iti promit o Fundita happy

| βʋϰβʋииʏ explică:

Ai fundita! thumbs up
Este buna ideea ta dar am gasit alta metoda
MAma stie si am convinso sa mi`l ia pe ala si acest pisic va avea stapani noii
O voi da bunicilor meii pentru. ca si ei isi doresc o pisica.
Thanks.
>big grin