| Menan_Nurgian_1986 a întrebat:

Am un pisoi in varsta de o luna. Cand ii dau conserve mananca singur, insa eu cred ca nu stie sa bea apa. II dau paine inmuiata in lapte cu gandul ca asa asimileaza lichidele de care are nevoie. I-am pus in cutiuta cu apa putin din hrana din conserva ca sa isi lase mirosul si sa ii starneasca interesul pentru apa. Nu stiu daca e normal sa nu bea apa sau daca mancarea din conserva ii este suficienta si nu mai are nevoie de mai multe lichide. Am impresia ca este dependent de mine, cand se vede singur in camera miauna foarte puternic si cand ma vede se ridica sa il iau in brate. Daca il tin in brate, doarme sau se joaca fara probleme. Nu stiu cum sa-l obisnuiesc sa stea singur, l-am luat cu mine la locul de munca ca sa il supraveghez, dar nu il mai pot lua tot timpul, sunt nevoita sa il las acasa singur. O sa tipe toata ziua cat sunt eu plecata, sau o sa miaune un timp si dupa aia o sa se linisteasca? Daca aveti idei va rog sa ma lamuriti si pe mine.

3 răspunsuri:
| Andr3 a răspuns:

Eu stiu ca pisicile nu pre consuma multa apa. beau mai multa in perioada mai-august.cand va simti nevoia de apa va bea u singuranta, din instinct.Tu lasa-i la indemana apa proaspata mereu.nici motanul meu nu bea apa cand era mic.sau cel putin nu-l vedeam eu.Cat despre mieunat, este mic si se alinta ...lasa-i jucarii multe ca sa isi faca de lucru, nu ai ce sa faci, trebuie sa il inveti.Cand te intorci de la munca ia-l in brate si joaca-te cu el ca sa ii treaca supararea happy

| KimBianca a răspuns:

O ce micuts e love struck.sa-ti traiasca love struck. si eu cand mi-am adus acasa pisicu` [avea o luna jumate] nu stiam cum sa fac sa il las singur, imi era frica :-s. asa ca dimineata cand trebuia sa plec la scoala, inainte cu 5 minute stateam langa el pana adormea. cand adoarme poti sa-i faci orice, doarme bustean =]] si plecam. cand veneam acasa era cel mai fericit love struck. de fapt si acum cand vin acasa primele 10 minute sunt ale lui de alintat love struck si mangaiat love struck

| Menan_Nurgian_1986 explică:

Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Acum sunt mult mai linistita. Am tinut-o sub supraveghere 3 zile (zi si noapte), am invat-o unde este baia, bucataria, noaptea nu se misca de langa mine chiar daca nu doarme, sta cuminte pana dimineata. Cred ca am reusit sa o fac sa inteleaga care sunt regulile in casa. Dupa numai 3 zile a facut mari progrese si asta ma uimeste cand o vad asa de mica. Azi este prima zi cand am lasat-o singura, i-am pus multe jucarii, cutii, papuci sa aiba cu ce sa se joace. Nu prea imi surade ideea sa ii las mancare pana ma intorc de la serviciu, este mica si mananca fara masura. I-am pus mancare cat pentru 2 mese, dar cred ca pana nu o termina nu se va lasa. Nu vreau sa devina obeza. In functie de cum se comporta cu mancarea cand este singura o sa ii impun o doza de hrana pe zi, sa nu ramana flamanda pana ajung eu acasa dar nici sa manance in exces