Eu stiu ca pisicile nu pre consuma multa apa. beau mai multa in perioada mai-august.cand va simti nevoia de apa va bea u singuranta, din instinct.Tu lasa-i la indemana apa proaspata mereu.nici motanul meu nu bea apa cand era mic.sau cel putin nu-l vedeam eu.Cat despre mieunat, este mic si se alinta ...lasa-i jucarii multe ca sa isi faca de lucru, nu ai ce sa faci, trebuie sa il inveti.Cand te intorci de la munca ia-l in brate si joaca-te cu el ca sa ii treaca supararea
O ce micuts e .sa-ti traiasca . si eu cand mi-am adus acasa pisicu` [avea o luna jumate] nu stiam cum sa fac sa il las singur, imi era frica :-s. asa ca dimineata cand trebuia sa plec la scoala, inainte cu 5 minute stateam langa el pana adormea. cand adoarme poti sa-i faci orice, doarme bustean =]] si plecam. cand veneam acasa era cel mai fericit . de fapt si acum cand vin acasa primele 10 minute sunt ale lui de alintat si mangaiat
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Acum sunt mult mai linistita. Am tinut-o sub supraveghere 3 zile (zi si noapte), am invat-o unde este baia, bucataria, noaptea nu se misca de langa mine chiar daca nu doarme, sta cuminte pana dimineata. Cred ca am reusit sa o fac sa inteleaga care sunt regulile in casa. Dupa numai 3 zile a facut mari progrese si asta ma uimeste cand o vad asa de mica. Azi este prima zi cand am lasat-o singura, i-am pus multe jucarii, cutii, papuci sa aiba cu ce sa se joace. Nu prea imi surade ideea sa ii las mancare pana ma intorc de la serviciu, este mica si mananca fara masura. I-am pus mancare cat pentru 2 mese, dar cred ca pana nu o termina nu se va lasa. Nu vreau sa devina obeza. In functie de cum se comporta cu mancarea cand este singura o sa ii impun o doza de hrana pe zi, sa nu ramana flamanda pana ajung eu acasa dar nici sa manance in exces