| Ionela27 a întrebat:

Am un pisoi mic de aproape 2 luni si din pacate am observat ca are purici.Cu ce solutie pot sa-i dau sa nu-i faca rau, cate picaturi sa-i pun? Are ceva daca-i dau de acum cu ceva impotriva puricilor?

Răspuns Câştigător
| adelinna21 a răspuns:

Picaturile se pun de la 3 luni in sus.incerca parakill.este o sticluta cu 100 de picaturi si ii pui 1-2 picauri pe kg.costa in jur de 30 de lei.Frontline costa vreo 40 de lei si ii pui doar odata.knd va face 3 luni o picatura este numai bine.pana atunci fa-i baie dar cu apa calduta.mai ales ca s-a indreptat vremea.nu va patii nimic.dar sa ii cumperi un sampon contra puricilor

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe bune, baga-l in vana si fai o baie. Cu toate ca nu ii va placea, din contra cu cat il obisnuiesti cu atat e mai bine. Motanul meu cand aude ca dau drumul la apa in vana sare pe vana iar de pe ea in apa. Ii place la nebunie mai ales clabucii de sampon. Sa revenim la motanul tau, dupa ce l-ai spalat aplica-i un sampon ant purici, exista trebuie sa te duci la un pet shop. Crede-ma ca nu il vei chinui ai grija sa nu ii bagi apa in urechi. Dupa ce ai terminat cu baia il cauti de purici si ii scoti in cazul in care nu vei reusi, ii poti taia ungiile doar daca este "motan de apartament". Pt. ca tu il speli si il lasi afara... imediat orice purice se va lipi de blana sa. Daca stai la casa faza cu "baia" n-are rost. Oricum pisiciile se spala singure. Cumpara-i o zgarda anti purici.

| 0x11111051 a răspuns:

Fai o baie, nu ii va fi nimica. Baga-l in apa. big grin

| MuncaLaDomiciliu a răspuns:

Cauta la o farmacie veterinara FRONTLINE - ei iti vor spune si cum sa-l dozezi

| ahmet6 a răspuns:

Stiu ca este o solutie speciala, dar nu mai stiu numele, dar mai bine ii cumperi o zgarda antipurici, eu asa i-am pus la motanul meu.

| Annna122 a răspuns:

Păi normal pe timp de vară ar fi o soluți, să îi faci baie din 2 în 2 luni (și așa se v-a obisnui cu apa).Dar să cumoeri de la veterinar un șampon special pentu pisici, mai ales pentru vârsta ei. După ce l-ai spălat pune-i o zgardă antipurici, fiindcă e mică e foarte pericolos altfel de sumbstanțe, credemă știu din propria experiență, se poate înbolnăvii (eu am pățito sad )
Funda?