Puilor li se deschid ochii in ziua a 9-10-a de la nastere.Asa ca daca are o saptamana cat de curand va incepe sa i se deschida pe rand. Daca nu i se deschid nici dupa vreo 15 zile inseamna ca sunt raciti, i-a prins curentul etc.Si eu am avut 4 pisoi mai demult care nu li se mai deschideau ochii si i-am dat cu crema de galbinele la ochisori iar cu timpul li s-au deschis.Acum am si eu iar 3 pisoiasi si au vreo 2 saptamani dar le-au dat ochii.Mai asteapta inca vreo saptamana si daca nici atunci nu i se deschid poti sa-i dai cu crema de galbinele, nu o sa pateasca nimic depinde ce crema cumperi dar nu iti face griji i se vor deschide singuri cu timpul.
Nu peste abia 2 saptamani o sa isi deschida ocii iar atuci cand o sa o faca sa il dai cu un burete imbibat in ciai de musetel ca sa iai stergi ordoarea de la ochii deoarece am avut si eu un. Fundita plzzzzz
Nu iti face griji am si eu o pisica dar fi atenta nu trebuia sa ii atingi decat dupa 2 saptamani daca nu mama lor va simitii miros de om si nu il va mai alapta pe respectivul pui pe care ai l-ai atins! Te rog fundita!
Pisoias.ce dragut.iti zic cazu meu trist.am si eu un pui de pisica si nu i`a deschis dupa 3 saptamani. dupa deloc.acm are 2 ani si e orb
Dupa primele 10 zile sau 2-3-4 saptamani.
daca pana la 5 saptamani nu si`ia deschis te sfatuiesc sa o duci la veterinar
sper ca te-am ajutat.
O saptamana sh cate zile? pentru ca in general ei deschid ochii la 8-11 zile dupa nastere
E ceva cat se poate de normal.pui de pisica nu deschid ochi pana nu mai cresc.nu stiu exact timpu dar e mult prea devreme
Deci zici ca de o saptamana s-a nascut? Pai atunci este cev afoarte normal pentru ca pisica cand se naste, deschide ochii doar dupa 9 zile.Ca si cainele, iepurele de exemplu... sper ca tea-m ajutat
Apropo. daca are mai mult de 9 zile, cerd totusi ca isi va deschide ochii intr-un final, iar daca nu isi mai deschide ochii deloc ar fi bine sa il duci la veterinar.
Nu.Mie si-a deschis ochi peste 19 zile din acte stiu eu. dar daca este micut peste 2, 3 saptamani
Conteaza cum se dezvolta fiecare pisoi in parte. saptamana aceasta ar trebui sa ii deschida. daca nu du-te cu el la veterinar
Si eu am 5 pisicuti mici, azi au facut 8 zile. Doar unul dintre ei a inceput sa deschida ochisorii dar nu in totalitate. Eu stiam ca deschid ochii dupa 7-10 zile. Poate ar trebui sa consulti un medic veterinar.
Da e foarte normal pentru ca pisicutele dupa ceva timp cam 1 luna din ate stiu eu...deschid ochi
Nu cred
Am avut si eu pui de pisica si nu deschid ochi in acelasi timp De obicei intre 8-14 zile Sau eu zic sa il urmaresti atent...si daca nu deschide ochii in 2 saptamani...intreaba un medic veterinar