O sa crească atât cât îi permite rasa, nu cât vrei tu. Pentru, uși ca dacă îl îngrași, o sa aibă probleme de sănătate, câinii sunt mult mai sensibili la creșterea în greutate decât oamenii.
A spus cineva ca vreau să-l îngraș? Cainele trebuie sa fie între foarte slab și slab și stai liniștita ca rasa ii permite nu am spus ca vreau sa fac un cal din el, faza este ca sunt ciobănești de bucovine mai mici și mai mari chiar dacă au aceeași vârsta cei mici raman așa deoarece nu su fost hrăniți corespunzător, eu vreau să-l fac maxim pentru rasa lui!
Cainii aia de la bloc sunt sensibili, venind vorba de un ciobanesc situatia se schimba, sunt mult mai robusti si rezistenti, am 2 caucazieni si au crescut ditamai cu mancare multa, bichonul repede se face mingiuta si pechinezul la fel, in general cainii tinuti la bloc.
Am o rida care creste ciobănești și mereu se plange ca ii trebuie mai multa mâncare decât pentru toată familia
Asta cu întrebarea, poti sa ii cumperi și boabe.
Hmm,boabele nu sunt o solutie, doar ii umple burta si atata tot.Multi se plang de caderea abundenta a blanii, caderea blanii se datoreaya carentelor de vitamine si proteine.Am 2 caucazieni care au ore stabilite, iarna si toamna primesc dimineata, dupa masa si seara de papa, vara sarim peste 1 masa din cauza caldurii de afara; D, un caine hranit calumea nu va cere mult.Mereu cainii hraniti cu boabe vor cere mereu de mancare si cainii hraniti cu mamaliga si paine, care acea paine avand gluten le scurteaza durata de viata, ar trebui sa le respectam statutul de carnivore.
La mancarea gatita mai pune si altceva in afara de gaturi/ spinari de pui. pune-i carne ca aia are valoare nutritiva nu osul. Pune 60% carne 40% orez+legume.
fiind un pui incepe cu asta http://prntscr.com/o9ehdf aici ai miel, chefir si castravete
huideni1845 întreabă: