Nu cred ca va muri atata timp cat ai grija de el dar s-ar putea sa si anchilozat. Daca ali tinut intr-o cutie se poate dar uni pui se imi nasc si asa.D aca ai griza de el s aiba apa langa el si mancare va supravietuii dar daca i faci incet masaj la piciore in fiecare zii... nu se stie timpul va zice asta dar inearca sa-l sasi jos si sa-l pui langa ceilalti pui putin mai departe si daca vezi ca puiul incearca sa se ridice sau macar sa sa tarasca inceamna ca mai ai o sansa dar daca puiu-l incepe sa planga si nu vrea sa se miste macr sa se tarasca inceamna ca are picioarele rupe succes sper sa se faca bine
Cum sa-i dai unui pui paracetamol si algocalmin? ala moare creca pa maine saracu. ce ii in capu tau? cati an ai? 10? oricum no mai duce mult...
Si bunica mea avea un pui d-asta si i-a facut la fel mai putin faza cu piperul.nu stiu ce s-a intamplat cu el dar cred ca a murit
Eu consider ca i'ai dat prea multe medicamente, gandeste'te ca pentru un om in toata firea medicamentele pe care le'ai insirat tu acolo reprezinta o cantitate destul de mare dar pentru un biet pui...
Buna sunt ana si am raspuns pentru tine am multe gaini acasa care nu pot sa merg au o boala asta este evident dar boala asta la gaini nu se poate remedia scuze dar asta e adevarul