| alinutz_2893 a întrebat:

Am un pui de gaina care nu merge sta in loc a mancat a baut apa si i-am dat un sfert de algocalmin un sfert de paracetamol un sfert de aspirina si i-am mai bagat picioarele in spirt si i-am mai dat 2 boabe de piper am mers la veterinar si a zis ca nu stie cei cu el. ce sa ii mai dau ca ma tem sa nu moara? oare va muri? FUNDA pentru cel mai bun raspuns si cel care zice daca va muri.FUNDA.INTREBAREA MEA ESTE.VA MURI?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca mananca si bea e totul OK, dar daca nu merge e cam ciudat. Te poti uita aici http://www.lumeasatului.ro/......or-4.html, roaga-te sa nu moara :) si sa stii ca esti foarte bun fiindca iti pasa de pui. Poate doar i-au amortit picioarele. Poti cauta pe net boli care apar la puii de gaina. Mai intai intreaba veterinarl ce pastile trebuie sa-i dai si daca nu are nici o boala poate nu ii fac bine pastilele. Sper sa nu moara. Funda te rog?

8 răspunsuri:
| LarissaMouse a răspuns:

Draga Alinutz, daca puiul tau de gaina nu merge, inseamna ca are un handicap.nu iti pot da un raspuns clar. bunicul meu a fost veterinar, dar sa pensionat.un sfat din partea lui: daca tu crezi ca va trai, vatrai.el isi gaseste incurajarile din tine.asa ca ofera-i multa dragoste. mult succes!

| Gandhi a răspuns:

Dupa ce l ai indopat cu atatea medicamente...cu crezi?

| Asdfghjklove69 a răspuns:

Daca mananca si bea apa nu are de ce sa moara. Puiului s-ar putea sa-i fi paralizat picioarele. Funda?

| FacebookManiac a răspuns:

Poate inca nu e gata sa mearga! Si nu mai chinui bietu animal!sad

| Aℓex a răspuns:

Heii`! Vara trecuta am avut si eu un pui de gaina era jucaus, simpatic si ne urmarea pe toti prin casahappy.Dar intr-o zi a piuit asa de mult in cat m-am inervat pe el si l-am bagat in cutie sa stea toata ziua! Noapte nu a mai piuit etc. Dimineata a fost intr-un colt cu capul aplecat in jos si nu face nimic.I-am dat de mancare si i-am dat apa.Noi a trebuit sa plecam de acasa asa ca l-am lasat in farfuria cu mancare...cand am ajuns el era cazut si mort.De atunci nu voi mai inchide nici un animal in cutie, cusca chiar daca e enervant. Puiul meu a avut aceleas simtomuri ca ale tale deci cu parere de rau va murisad Funda?

| Cristi_8211 a răspuns:

Mai indoapa puiul cu ceva si o sa-ti trebuiasca un sicriu, sfatul meu este sa-l duci la un control veterinar si o sa vezi ce are.

| Cristi_8211 a răspuns:

Iata ce trebuie sa faci; il duci la un alt veteriner, daca tot se simte rau si daca veterinarul nu gaseste nimic il rogi sa-i faca {daca are aceasta prolema de cand s-a nascut} sa-i faca o radografie sau analize medicale, daca nu gaseste nimic... ei bine in proporiti de 77% si daca gaseste 22% puiul va merge intr-o alta lume {nu cobesc= a prezice raul cuiva} mult noroc.

| Pandemic a răspuns:

Eu zic ca daca ai grija de el va trai, eu zic sa ii mai dai o aspirina si sa te duci cu el la terapie intensiva, asta dupa ce ii termini tratamentul faciallaughing