| sweetys a întrebat:

Am un pui de Husky are 4 luni si de o saptamana are probleme cu stomacu scaunul sau e moale ( adica diaree) si miercurea trecuta a si varsat un lichid verde. Ma puteti ajuta daca animalutul vostru fost in situatia asta. Are vaccinul facut i-am dat de paraziti, o fi din cauza mancarii, dar de cand il am ii dau aceiasi mancare.

Răspuns Câştigător
| MEandTHEWORLD a răspuns:

Si al meu a patit la fel.Eu i-am dat ceai de menta(ajuta la digestie; asa mi-a zis veterinarul) si i-am facut pilaf dar fara carne.O sa il puna pe picioare.Dar la pilaf trebuie decat o mana de orez, nu trebuie sa ii dai deloc mult.Al meu bea foarte mult ceai.

| sweetys explică (pentru MEandTHEWORLD):

Am incercat si cu pilaf si cu ceai doua zile la rand si nici macar un rezultat nu s-a vazut nici o imbunatatire.

8 răspunsuri:
| Anduta_1569 a răspuns:

Du-l la vet!
In cazuri de genul asta nici unul dintre noi nu te putem ajuta.Ce mananca?(daca mananca mancare comercializata pentru caini, de care?)

| sweetys explică (pentru Anduta_1569):

Mancare de casa mananca ciorba, pilaf, paine, iar speciala pentru caini pedigree.

| Anduta_1569 a răspuns (pentru sweetys):

Mare greseala cu pedigree asta.e o marca foarte proasta!
Cat despre ciorba..mai bine ii faci cainelui mancarea separat de a ta.Mancarea cainilor nu trebuie sa contina condimente!

| viotedy a răspuns:

Du-l la vet.are ceva la fiere de a varsat verde.ii face o injectie si ii trece.

| xXxMeLexyxXx a răspuns:

Ceaiul de menta este cel mai bun...nu il mai lasa sa mai bea multa apa pentru ca o varsa.
Iar la mancare incearca sa i dai cate putin si nu ceva care contine multe grasimi pentru ca stomacul lui este dat peste cap si daca ii dai ceva gras ii faci mai mult rau.Pentru inceput ar fi indicat sa-i dai niste biscuiti sau covrigi.

| gabytzzaLOVE a răspuns:

Eu am patit asta cu lordy al meu si era din cauza mancari ii trebuie ceaiuri nu apa. a mancat ceva ce nu i-a picat bine si i-a taiat stomacul trebuie sa-i dai mancare facuta de tine si sa nu aiba la baza multa apa.

| DubFire a răspuns:

Eu am avut aceeasi problema cu un Amstaff. Mancarea a fost de vina, cel mai bine este sa mergi cu el la veterinar, iti poate spune exact ce sa faci in aceasta situatie.