Eu cred ca ar trebui sa ii bandajezi labuta, dar sa o ungi cu crema, si sa nu o lasi sa mearga. Dar sa ii dai sa si manance, sa nu moara de foame. Daca nu are nici un efect, du-o la veterinar.
Si pisica mea a avut la fel. A avut efect, si nu am mai dus-o la veterinar. Acum nu stiu cat de grava este rana pisicii.
Oricum sper sa te ajute sfatul meu, si sper sa fie bine pisicuta!:*:*:*
Merci dar ata cum a avut ca sa ma asigur ca asa trebiuie poti sa imi zici cum arata? te rog mult!
Pai pisica mea, nu avea zgarietura asa...parca era o mizerie de care nu puteai scapa, dar cu sange...I-am pus crema, si pe bandaj si pe labuta, si am bandajat-o.
Dar cu ce ai bandajataopoti sa imi zici te rog?
Cu un pansament dala cu care te bandajezi cand esti lovit...
Ceau
Studiez medicina veterinara:
Dar nu se poate vindeca de pe o zi pe alta, dureaza 5-6 zile.
Ar trebuii sa ii bandajezi labuta doar acolo unde are rana si sa-i schimbi pansamentul in fiecare zii.
Ai putea sa o duci la veterinar.
Chiar asa am facut si este aproape vindecat! Multumesc!
Nu ii mai pune crema, rivanolul este suficient. ii va trece in cele din urma, nu te ingrijora. Pisicile se vindeca repede de felul lor. Pisica vecinei mele si-a rupt piciorul si nu a fost dusa la veterinar, dar s-a vindecat singur.
Du-te la un veterinar, o va bandaja. Crede-ma, nu stiu daca iti va lua bani.
Mult noroc, insanatosire pisicutei. :*
Pai cel mai bine mergi la un veterinar ca stie cel mai bine ce sa ii faca.
Te poti duce la veterinar cu ea, iti va sune acolo cu ce sa o tratezi, cred ca iti va lua bani pe substante.
Ea oricum se va linge pe labuta de rivanol.
Sper ca te-am ajutat, funda?
Pai mai intai ai putea s-a o bandajezi apoi nu ar strica sa o duci si la medicul veterinar.