| Angelindeed a întrebat:

Am un pui de pisica de o luna si dintr-o data a cazut pe jos si nu mai poate sa miste sau incearca sa se ridice si merge stramb si cade... Mama nu ma lasa sa o duc la veterinar si nici eu nu am bani sa merg singura. Ce are? Mama a zis s-o las sa moara crying... ce sa fac? Acum doar sta intinsa cu ochii deschisi si ii bate inima repede, nu miauna.

Oare o doare tare sau moare linistita? crying
Era bine si dintr-o data a cazut...

6 răspunsuri:
| GabyT10 a răspuns:

Trebuie dus urgent la medic! Daca nu ai posibilitate, cauta pe Facebook asociatii de protectia animalelor din zona ta, vorbeste cu ei sa il preia si sa-l salveze (sau faci o postare si o distribui in grupuri/pagini, sigur cineva o sa-l salveze). Spune-i mamei tale ca este iresponsabila, atunci cand iti asumi un animal de companie, iei in calcul si servicii medicale pentru el.Pe viitor te sfatuiesc sa nu mai iei animale de companie daca nu ai bani pentru ingrijirea lor, nu faci decat sa chinui acele suflete.Multa sanatate pisicutei... sper sa te ajute raspunsul meu.

| Iwannabesmart a răspuns:

Este mic pisoiul, iar cazatura a fost puternica pentru el.Cel mai bine ar fi sa va duceti la veterinar ca sa va spuna exact ce are, daca moare, ar fi bine ca mama ta sa inteleaga ca acel pisoias este si el un suflet, iar acum sufera.Inceaca sa o convingi, sa te rogi de ea.E pacat sa lasati pisoiul sa moara cand chiar puteti sa il ajutati.

| Angelindeed explică (pentru Iwannabesmart):

Nu a cazut de la inaltime.

Mama e nebuna, nu ii pasa

| Iwannabesmart a răspuns (pentru Angelindeed):

Nu ma refer la inaltime.Cand un pisoi este mic (cateva zile/saptamani, o luna) cazatura este puternica pentru el, chiar poate muri.

| Angelindeed explică (pentru Iwannabesmart):

A cazut pentru ca si-a pierdut echilibrul din senin

| Iwannabesmart a răspuns (pentru Angelindeed):

Hmm, poate este bolnav.
Oricum, pisoii mici merg greu, cad happy