| Cele13rity a întrebat:

Am un Rott si vreau sa stiu daca este rasa pura deoarcece nu are pata maro pe botic, are sub pe pcioare sub coada deasubra ochilor sub bot (pe barbie) dar nu pe bot

7 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Nu ai vazut parintii lui?

| Cele13rity explică (pentru viotedy):

Nu am apucat sa ii vad dar l.am luat de la o doctorita veterinara care mi-a zis ca e rasa pura 100% dar intreb e posibil sa fie corcitura sau sa apara mai tarziu?sad

| Cele13rity explică (pentru viotedy):

Dar vreau sa spun ca are si o pata alba pe piept sad crezi ca nu e rasa pura?sad

| AnonimKidd a răspuns (pentru Cele13rity):

Doctorita aia si-a luat diploma de la magazin, ce naiba a facut :))). Daca ai mai vazut tu rotwailler cu pata alba. Uite pe site-ul asta mai este povestea unuia pacalit ca tine. Da putin mai jos si o sa vezi un "rottwailler" cu pata alba. Citeste acolo http://www.animale.ro/forum/showthread.php? 35304-Rottweiler-diverse-probleme/page173 asta e fix ca altau cu o pata alba pe piept.

| Cele13rity explică (pentru AnonimKidd):

Foarta lume mi-a spus ca este rasa pura pata alba sun cateva frie care am inteles ca e posibil sa fie defect dar daca vrei iti pot da poza cu el si sa imi spui daca te priepi tot ce vreau e sa stiu daca e rasa pura.

| viotedy a răspuns (pentru Cele13rity):

E clar.n-are voie sa aiba alb nici un cm.

| Cele13rity explică:

Din pacate este corcitura multumesc de raspunsuri acum am comandat un dog argentinian de la o firma serioasa sper sa nu fiu dezamagit MULTUMESC DE AJUTOR!