| Alecxxxxxx a întrebat:

Am un Rottweiler si este foarte bland cu toata lumea si as dori sa il fac putin mai agresiv.Va rog sa ma ajutati!

2 răspunsuri:
| funnnyman32 a răspuns:

Salut! De ce sa il faci mai agresiv? lasa animalul sa fie cum a crescut. Nu dovedesti la nimeni nimic daca ai un caine periculos si trebuie sa stai mereu cu botnita dupa el ca vai musca toata lumea mai bine este bland, animalul oricum musca oricat de bland ar fi, il poti amuta putin ii zici ceva gen ia-l tata, musca-l, eu am un pichinet si cand fac chestii de genul mai ceva sa rupa picioarele la necunoscutilaughing. bafta! tine si de comportamentul care l-ai avut tu cu animalul. Eu am cumparat cainele de la un om, si era vai de mama ei, dar nu te poti apropia cand mananca ca sare sa muste, daca ii pui mancare trebuie sa si pleci) a fost chinuita vai de mama ei si batuta. Eu nu am dat niciodata in animale, mi se pare de-a dreptul stupid. Asa ca lasa cainele sa fie cum a crescut. Pe urma mai risti sa iesi si cu probleme din cauza cainelui ca musca persoane si chestii din astea salut!

| Alecxxxxxx explică:

Eu vreau sa il fac mai agresiv fiindca stau la curte si il vreau pentru paza.