| Gabriela_Ariana_1998 a întrebat:

Am voie sa ii fac baie iepurasului? Am auzit tot felul de comentarii ca nu ar fi bine si ca exista posibilitati sa moara.
Funda

14 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Iepurelui nu e voie sa-i dai apa de baut, fiindca ii face mari probleme de digestie, de la care poate muri.
In natura, iepurele liber rezista la ploaie, dar daca cade in apa atunci poate muri de pneumonie sau inec.
Nu cred sa reziste daca-l tii in apa si nu se poate feri.
Rezuma-te la periere, pieptanare, iar spalatul lasa sa-si faca singur, cum vrea el, in natura... happy

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vara se spala animalele cand afara e caniculă nu acum pe frigul asta că îi omori

| JackR a răspuns:

La spalat nu moare, dar s-ar putea sa moara la stors!

| FaraNumePls a răspuns:

Nu-l spăla.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu fac baie la iepuras in fiecare zi. Altfel nu mi-l mangaie.

| Vanishgold a răspuns:

Baia este stresanta pentru iepuri, nu le place, asa ca e mai bine sa eviti. Ei se spala singuri si daca vrei sa-i ajuti, perie-i blana si atat.

| BububucatorulBubycus a răspuns:

Http://www.animale.ro/articole/iepurele-de-casa citeste si te convingi singur nu care dau cu parerea

| Kyttynna a răspuns:

Cred ca da, doar sa ai grija sa nu il scufunzi in apa, ca il panichezi si se sperie. Ii pui apa intr-o cadita sau lighean, si sa ii cumperi un sampon de la farmacia veterinara special pentru el sau animale, si sa il usuci dupa, cu uscatorul, dar sa nu il apropii prea tare de blanita ca il arzi, dai uscatorul pe nivel mai redus de viteza si caldura.

| PepsiGirl a răspuns:

Nu cred ca e prea indicată! Dar dacă vrei sa ii faci baie fă-i totuși vara ca e mai cald

| StephanieABCD a răspuns:

Fa-i baie. Am avut un iepuras 3 ani de zile. Fa-i baie dar nu da în urechi și ia șampon se iepurași. Ai grija la urechi că dacă dai in urechi moare.

| AndreiRoMan112 a răspuns:

Cred ca da, ca eu am facut baie cainelui meu si nu a murit, cred ca depinde de temperatura apei, deci nu prea stiu.

| Ryss a răspuns (pentru AndreiRoMan112):

Nu are legătură. Un iepure e de o grămadă de ori mai sensibil decât un câine.