| BoyCluj2013 a întrebat:

An Nou Fericit 2010 la toti de pe acest site! Nu sunt foarte activ pe tpu.ro, nici nu ma prea implic, dar sper ca in acest an sa fiu mai activ, sa pun intrebari (multumesc la intrebarile la care mi s-au rapsuns pana acum) dar sa dau si eu niste raspunsuri, o mana de ajutor! De cate ori intru pe acest site, apreciez tot ceea ce este, pana si intrebarile si raspunsurilehappy! Felicitari si tineti-o tot asa. Sper ca din acest an sa imi fac si ceva prieteni bunihappy si sa discutam mai mult, sa ne ajutam unii pe altii (toti pentru unu).
Prima intrebare este urmatoarea: As dori sa stiu ce rase de catei va plac? Mie imi plac foarte mult Labrador, Golden Retriever, Husky, Malamut de Alaska si Beagle... Pentru mine sunt cei mai draguti catei...

5 răspunsuri:
| Larette a răspuns:

Eu am Malamut de Alaska. mi se pare o superbitate rasa!
Si husky-ii imi plac mult!

| AvalohAlyn a răspuns:

La multi ani si ne bucuram ca vrei sa te implici in viata TPU.Succes.

Avand in vedere rasele de caini, mie imi plac Husky si dalmatienii de cand ma stiu.Mai ales Husky, consider ca sunt extrem de frumosi si de pretiosi.
Sanatate.

| pyma a răspuns:

Mie imi plac cel mai mult maidanezii. Nu inteleg faza cu rasa. Si nu inteleg cum unii oameni chiar platesc, uneori sume considerabile, pentru a achizitiona un caine de rasa, cand sunt atatia catei fara stapan. Asta e valabil si pentru pisici. Si daca tot este vorba despre animale, nu inteleg de ce unii oameni se incapataneaza sa-si aleaga drept animal de casa un animal salbatic. Dar multe nu inteleg eu...

| Sasha_3991 a răspuns:

Verisoara mea are un Malamut de Alaska.Il cheama Teddy si are 3ani.Eu imi doresc un Beagle Foare Foarte Foarte MULT! APOPO:am un Yorkshiretongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Mie personal îmi plac toate rasele de câini, dar o să fac și o mică mențiune: labrador, lup, hasky, etc.
La mulți ani și ție cu multe realizări în noul an.
Numai bine.
Pa, pa.