Si noi suntem primate, desi animale, ca toate animale si ele poseda sentimente ca si noi., asa cum si noi suntem diferiti uni iubesc mai mult alti mai puțin, de exemplu o mama cum iti protejeaza pui sau caini care plang
O să te comving cu un argument logic.
Toți oamenii sunt niște animale.
Unii din ei au sentimente.
Concluzia logică.
Unele animale au sentimente.
"A dog will have all of the basic emotions: joy, fear, anger, disgust, and, yes, love, but the dog does not experience the more complex emotions like guilt, pride, and shame."
Emotii de baza, pe scurt. Probabil celelalte animale simt aceleasi sentimente sau mai putine, depinde de cat de "avansat" e animalul despre care vorbim.
Cainii care se bucura la venirea spatanului acasa.alea ce sunt nu sunt sentimente? Nu mai spun de gelozia lor cand sunt mai multi si dai atentie unuia si celuilat nu.Nu stiu la celelalte animale ca nu am dar cainii doar ca nu vorbesc dar stiu tot, toate gesturile stapanilor si se comporta ca atare, plang cand le pleaca stapanii si se bucura cand revin acasa
Nu noi trebuie sa te convingem, ci ele.
Imprieteneste-te cu un suflet necuvantator si vezi daca are sau nu.
Da, pentru că se ataşează se stăpân; se bucură să se joace cu oamenii; simt când cineva nu le suportă prezenţa prin faptul că se retrag cu coada între picioare; chelălăie, asta însemnând că plâng şi suferă; se înfurie când cineva îi atacă şi se apără muşcând sau zgârie cu ghiarele.
anonim_4396 întreabă: