| EstiFericitaSauTrista a întrebat:

Animalele pot comite suicid?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hermelina se sinucide daca i se pateaza blana! Omul insa... rade ca boul atunci cand se manjeste cu rahat pana peste urechi!

13 răspunsuri:
| tudorr a răspuns:

Animalele proaste pot.Se arunca in fata masinii.

| jasmine_2952 a răspuns:

Nu cred. dar te sfatuiesc sa nu iti pui prea multe intrebari existentiale de genul-de ce exist-, ca innebunesti.stiu pe cineva care a ajuns asa...sa nu mi-o iei in nume de rau.

| fdsb fhdbs a răspuns:

Unele... de ce? O. o adica...stiu ca se intampla fff rar da nu catei si pisici

| Sweet00gum a răspuns:

Dc? vrei sa scapi de cainele vecinului? :-))

| EstiFericitaSauTrista explică:

Sweet nu, e o intrebare pentru un proiect sa zic asa, fdsb incercam sa aflu si eu.

| kiddutssa a răspuns:

Din cate am invatat eu la scoala animalele nu au constiinta, din acest motiv nu ar putea sa comita un suicidhappy

| Nemesis_9263 a răspuns:

Exista legatura intre psihologia umana si cea canina, de exemplu, insa nu cred ca animalele pot manifesta vreo tendinta de suicid.

| coconut_2092 a răspuns:

Sturzul este o pasare care atunci cand este prinsa si introdusa in captivitate isi baga gheara in gat si moare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au si ele caderi nervoase cind se cearta cu nevasta sau ramin fara bani. Atunci se arunca-n fata trenului rolling on the floor

| s4a a răspuns:

Da. Uneori animalele cu inteligenta superioara (balena, delfinul, elefantul) fac acest lucru in mod constient. Chiar si animalele cu inteligenta de baza (de ex felinele si rozatoarele) pot suferi depresii si refuza sa mai manance. Pana la urma tendinta de suicid e o problema emotionala, inteligenta dicteaza doar metoda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sarpele se strnge singur de gat

| sufletzel a răspuns:

Da. Sunt atatea cazuri si povesti cu caini carora le-a murit stapanul si de atunci nu au mai mancat si baut nimic. Si in final au murit. Si asta tot suicid e. Sau mai sunt cazuri cand unele animale erau extrem de atasate de stapan si fiindca au fost date altei persoane nu au mancat si nu au baut si in final au murit.
Si mai stiu un caz. O prietena trebuia sa plece la mare 2 saptamani si a lasat pisica la o alta prietena. De cand a dus-o acolo timp de 4 zile nici nu s-a ridicat de sub canapea, nu si-a facut nevoile deloc si a sunat-o fata respectiva pe stapana sa se intoarca si dupa ce a luat-o acasa a facut mai mult de 1 litru de pipi si a inceput sa manance si sa bea. Saraca pisica credea ca a dat-o de tot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.
Clar Nu.
Doar oamenii, este o reactie controlata, o dorinta, animale nu au dorinte, doar instincte.De mancat dormit sex etc.
Tineti minte asta.