Animalutul meu de casa preferat este pisicuta, dar conditiile nu imi permit sa tin o pisicuta in casa, si am ales sa tin doi papagali(perusi)sunt mai usor de ingrijit si nu necesita curatirea gainatului zilnic, si nu fac miros in casa, si imi ofera o companie si un cant placut...
Nu prefer sa am animale mari in casa (aici se includ cainii si pisicile)..., pentru ca am casa mica, desi n-am nimic cu animalele in sine. Pot sa zic ca prefer cainii. Totusi de avut n-am avut decat papagali de care ne-am atasat foarte mult. Oricum dintre animalele din casa - nu imi plac paianjenii, tantarii si mustele
Purcelul acela pe care-l plimba pe strazi cu emfaza americanul, nu-i stiu rasa exact.
Dintre animalele obisnuite care s-ar putea afla in casele oamenilor (excluzand porci, serpi, iguane, tarantule, maimute etc) imi displace pisica dar ador cainii
Am avut un hamster, 2 pui galbui, 1 rata, un papagal, 2 broscute testoase si 2 caini....nu va ingrijorati...nu pe toti odata
Toate mi-ar placea, ca ma relaxeaza. Insa, unele si dauneaza sanatatii sau ceva de genul ... Eu am perusi
Bine... te referi la animalele de casa... ca nu as prefera (din animale):porcul, gaina etc, etc, etc.
Animalutzele mele preferate sunt perusii
am unul :X
iar cele pe care nu le prefer in casa sunt cainii deoarece fac mult deranj
Tarantula serpi cei otravitor si musca dar ador pisicile si pesti si uni chini cum ar fi altau sut frumosi nu alti