| twilightt a întrebat:

Ar da cineva un bichon la 50 de ron? nu neaparat cu pedigree(adica facut din parintii ambi bichoni)se poate si corcit dar de talie mica.va rog n-am cum sa dau mai mult pe el, stiu cat costa dar nu am cum mai mult nu ma lasa parinti desi mias dorii enorm! va rog

14 răspunsuri:
| victorandrei a răspuns:

Acum cateva zile oferea cineva 100 si nu a primit nimic, la 50 ...nici atat

| twilightt explică:

Adica am vrut sa spun mi l-am posibilitati deloc mari dar un patruped mias dorii! va rog? sau un chuahua(nu stiu cum se scrie)

| Luci1988 a răspuns:

Buna, eu sincer as da, nu e scump, chiar este foarte ieftin, un bison este undeva pe la 200 euro. FUNDA?

| Nope23 a răspuns:

1.Invata sa scrii corect.
2.Nicaieri nu o sa gasesti catel de atlie mica la 50 de lei.

| Rebecadulcic a răspuns (pentru Nope23):

Vad ca sti sa scrii corect de dai sfaturi sa invete altistraight face.Pe bune "Atlie"?

| twilightt explică (pentru Nope23):

Eu chiar imi doresc sa stii unul dar nu pot sa dau mai mult va rog intelegeti!

| Nope23 a răspuns (pentru Rebecadulcic):

Dacă am greşit un cuvânt nu înseamnă că nu ştiu să scriu.In fine dacă tu te crezi prea deştept nu am ce să îţi fac. In plus, văd că şi tu faci greşeli: şti să scrii straight face...şi nu cred că şti mai multă română decât mine...aşa că te rog să nu mai faci comentarii la adresa mea

| Nope23 a răspuns (pentru twilightt):

Eu te cred că îţi doreşti unul, pentru că şi eu mi-am dorit mult timp un câine, dar mi-am dat seama că nu pot să am un câine dacă pun un anunţ pe net...deci mai bine ţi-ai da seama de realitate...crede-ma, şi eu am trecut prin ce treci tu

Merci macar ca ma intelegi. Oricum daca o sa am caine vreodata o sa iti dausi tie un pui binenteles daca vrei.

Sa stii oricum ca o sa mai incerc! nu o sa imi pierd speranta! poate cineva va fi bun si imi va oferi unul.

| Rebecadulcic a răspuns (pentru twilightt):

De ce nu adopti unul?

| twilightt explică (pentru Rebecadulcic):

De unde?

| Rebecadulcic a răspuns (pentru twilightt):

Pai exista adaposturi speciale.....sau vb cu un prieten de-al taw care are caine sa iti de-a si tie puiut.....cauta pe net adaposturi de cateiwinking