Nu are ce sa-i faca rau. Ceaiu de musetel este bun la infectii atat la oameni cat si la animale. Daca i-a trecut atunci e clar ca nu i-ai facut rau nu ai de ce sa-ti faci griji.
Ceaiul de musetel nu este bun pentru ochii omului.Este chiar nociv in cazul vreunei infectii, devenind un mediu propice inmultirii microbilor.In cartile naturiste continua recomandarea acestui ceai, desi cercetatorii si medicii oftalmologi afirma de doua decenii ca musetelul este contraindicat la ochi.Nu stiu cum este la pisici.
Nu are, dar nu e recomandat de medic. Am și eu o pisicuță, persană. Care necesită igienă zilnică, cred că știi. Indicat e să ștergi ochii pisicilor cu ser fiziologic, sau mai este un medicament, dar care este prescris de medic, doar. Ai putea să duci pisicuța la veterinar și să te interesezi de infecție. Medicul îți poate prescrie mai multe.
:*** Pisoi.
Cel mai bine mergi la farmacia vetelinara, deoarece nu tot ce e bun oamenilor e bun si pentru animale. Farmacistul stie ce e mai bun pentru pisica ta.