Stai linistita! La produsele din natura cainele stie ce sa manance. Am trait la tara si cainelui meu i se dadea paine, oase, resturi de mancare. Manca tot ceea ce simtea ca-i bun pentru el. Anumite resturi nu le manca. Pe alea le aruncam la gunoi. Pe vremea mea nu exista mancare pentru caini si totusi s-au inmultit. Nu existau "hainute" si au trait. Astazi doar s-a dilit lumea.
A dat sensibilitatea in toata lumea acum.Cei de la stane mananca braza, lapte, paine si sunt si mari si nu au nici pe dracu.
A! Ce injuraturi mi-am luat eu pe TPU cand le-am spus asta. S-a prea feminizat lumea. E o degradare a oamenilor.
Nu i da orice de mincare cumpărar i mincare la plic pentru catei, nu ciuperci la cuptor
Nu prea are voie deoarece îl strică la stomac. Câinii mici sunt mai sensibili și trebuie obișnuiți cu cantități mici la început, apoi treptat mai mult.
Ce ar fi sa vorbesti tu cu un veterinar
nu de alta, dar potaia nu e om, si de ex. una dintre otravurile care omoara un caine se numeste... paracetamol, PE BUNE, ficatul cainelui nu il poate procesa
S-ar putea ori să treacă o diaree ori sa îl doara burta. Ciupercile sunt foarte bune pentru tranzit, la om alunecă repede pe colon pentru că sunt cleioase, unsuroase au multe fibre. Dar dacă i-ai dat cu multă pâine, nu cred că se strică la burtă.
Normal, ar trebui să ai grijă ce îi dai să mănânce, pentru a nu dezvolta boli de stomac sau altele pe percurs.
Sincer să fiu și eu îi dădeam la câinele bunicilor ciocolată și inghețată când eram mai mic, dar nu a pățit nimic. Cel puțin așa cred. Cică a murit de bătrânețe.