| Denisaa1235 a întrebat:

Are ceva daca i-am dat ciuperci la cuptor câinelui meu? Nu stiu daca are vreo importanța rasa, dar e bichon maltez

9 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Stai linistita! La produsele din natura cainele stie ce sa manance. Am trait la tara si cainelui meu i se dadea paine, oase, resturi de mancare. Manca tot ceea ce simtea ca-i bun pentru el. Anumite resturi nu le manca. Pe alea le aruncam la gunoi. Pe vremea mea nu exista mancare pentru caini si totusi s-au inmultit. Nu existau "hainute" si au trait. Astazi doar s-a dilit lumea.

| Freya1 a răspuns (pentru Salontanul):

A dat sensibilitatea in toata lumea acum.Cei de la stane mananca braza, lapte, paine si sunt si mari si nu au nici pe dracu.

| Salontanul a răspuns (pentru Freya1):

A! Ce injuraturi mi-am luat eu pe TPU cand le-am spus asta. S-a prea feminizat lumea. E o degradare a oamenilor.

| sierra1 a răspuns:

Dacă ai pus și niște sos, e ok

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu i da orice de mincare cumpărar i mincare la plic pentru catei, nu ciuperci la cuptor

| Frank51 a răspuns:

Nu prea are voie deoarece îl strică la stomac. Câinii mici sunt mai sensibili și trebuie obișnuiți cu cantități mici la început, apoi treptat mai mult.

| Brizbriz a răspuns:

Ce ar fi sa vorbesti tu cu un veterinar
nu de alta, dar potaia nu e om, si de ex. una dintre otravurile care omoara un caine se numeste... paracetamol, PE BUNE, ficatul cainelui nu il poate procesa

| Legion7X a răspuns:

S-ar putea ori să treacă o diaree ori sa îl doara burta. Ciupercile sunt foarte bune pentru tranzit, la om alunecă repede pe colon pentru că sunt cleioase, unsuroase au multe fibre. Dar dacă i-ai dat cu multă pâine, nu cred că se strică la burtă.

| RainbowD a răspuns:

Normal, ar trebui să ai grijă ce îi dai să mănânce, pentru a nu dezvolta boli de stomac sau altele pe percurs.
Sincer să fiu și eu îi dădeam la câinele bunicilor ciocolată și inghețată când eram mai mic, dar nu a pățit nimic. Cel puțin așa cred. Cică a murit de bătrânețe.