De regula astfel de produse sunt gândite sa nu ii dăuneze animalului. (in cantități mici, bineînțeles) Doar picăturile antipurici sunt toxice, de asta se si pun in zona cefei, ca animalul sa nu se poata linge. Pudra este gândită sa poata folosi pe tot corpul si in mediul in care animalul trăiește (de exemplu in cusca, in cazul câinilor) si pe puiuti (pe care mama inevitabil ii linge). Deci daca a lins o cantitate mica nu este problema, grav era sa fi mancat o cantitate mare direct din flacon. Cel mai probabil va fi bine, dar daca ai dubii, suspectezi ca ar fi înghițit cantități foarte mari de pudra sau suspectezi ca pisoiul s-ar simți rau, niciodată nu strica un control la veterinar
Tu crezi ca producatorii antideparazitarului folosit nu stiu ca pisicile se ling? Acel praf omoara doar purecii nu si pisica/cainele. Doar pipetele sunt mai puternice, deeaceea scrie la recomandare sa se puna unde nu se linge animalul dar praful e slab si nu va patii nimic
Nu se intampla nimic pisicutei.Eu am pisicute si folosesc des pudra deparazitanta dar si spray, se numeste Ectocid-Herba.Inclusiv la acest spray nu au nimic daca se ling.Toate pudrele care se folosesc pe intreg corpul nu dauneaza in caz de ingerare.Sanatate multa pisicutei.
Normal ca ii va face rau. Ala il pui doar la ceafa ca sa nu aiba acces la el. Pisica se spala singura, stii?