| lanvica a întrebat:

Are cineva caine husky siberian?
As vrea si eu sa imi iau, dar toata lumea mi-a spus mai bine nu.
Chiar urla toata noaptea?
Am o pisica, o sa se inteleaga?
Trebuie plimbat zilnic cu lesa?
Pot sa il las in gradina liber sau fuge?
Ce mananca?
Am auzit ca ucide gaini si oi, e adevarat?
Eu chiar imi doresc unul...
E adevarat ce am auzit sau sunt doar povesti?

Răspuns Câştigător
| Rocsid a răspuns:

Catelul o sa latre doar daca simte ca esti in pericol..asta cu urlatul e amuzanta..al meu catei urla cand se aprinde becul de pe strada si dureaza cam 3 minute toata distractia laughing
Daca o sa creasca de mic cu ea o sa fie prieteni buni
Fiind caini atletici da..trebuie sa il plimbi zilnic. Daca stai la curte si are destul spatiu sa alerge ii poti pune niste jucarii si chestii care sa il tina ocupat.Pont...scoate chestia aia piuitoare din jucarii ca o sa te urci pe pereti de la atata piu piu piu piu.
Asta cu fugitul catelului e foarte discutabila si difera de la catel la catel. Daca de mic vezi ca e non stop dupa tine nu trebuie sa iti faci griji ca fuge dar pentru siguranta lui e bine sa stea intr-o curte imprejmuita..sunt o gramada de oameni care fura catei si puiutii sunt cei mai furati din pacate.
Poti sa ii dai granule cumparate din cabinetele veterinare pentru ca alea sunt cele mai bune sau mancare gatita(orez fiert cu legume si carnita. fara condimente sau grasime multa)
Nu o sa le ucida pentru ca ii este foame ci pentru ca le vede ca pe cele mai amuzante jucarii care piuie si fug si dau si din aripi.
Dar eu iti recomand sa mai cauti si alte rase si sa iti iei un caine care se potriveste cu personaliltatea si stilul tau de viata.
Acum ca e maro, negru, mic, cu urechi ridicate sau cazute nu conteaza asa mult cred... vrei un catei alaturi de care sa iti faca placere sa stai si sa te joci si sa il dresezi..nu unul care sa fi tot timpul cu bota pe el.
Un catel asemanator cu husky este malamutul..sunt mai mari dar nu urla asa mult si sunt mai inteligenti ca si husky.
O alta recomandare ar fi sa il iei dintr-o canisa din care ii poti vedea parintii si testele care exclud boli genetice cum ar fi displazia coxo-femurala si alte.
Spor la ales blanosi!

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Edisor27 a răspuns:

Eu, nu am caine husky siberian, sunt frumosi si zic eu inteligenti..Nu stiu cat de buni is la paza oricum mai bun la paza e un caine lup.
1. Posibil va urla cand e mic dupa nu.
2. Cam da, zilnic trebuie plimbat cu lesa.
3. Poti sa il lasi in gradina liber, dar mai sigur ar fi sa il ti catva timp in casa pana ajunge la o varsta mai mare.
4. Mananca mancare de caini sau chiar mancare gatita de preferat ar fi sa ii dai mancare gatatita.
5. Nu prea e adevarat ca ucide gaini sau oi...din moment ce ii dai de mancare nu are ce sa faca
6. Posibil sa fie mai rau sau mai cuminte