Am eu, si mai bine nu de cumparai, nu sunt prea super. Dupa ai umplut acvariul lor pana la semnul care il are lateral, pui ala de purificare a apei ( plicul 1) apoi peste 24 ore pui ouale. Ies in functie de temperatura: 24-27 grade- eclozeaza cel mai repede, 21-24 grade- eclozeaza dupa 2-3 zile, 18-21 grade- eclozeaza dupa 4-6 zile, 15, 5-18 grade-eclozeaza dupa mai mult de 7 zile. Asigura o temperatura mai ridicata. Daca grosimea invelisului oualelor este mai subtire, eclozeaza mai repede. Scutura usor acvariul in primele 4 zile dupa ce ai adaugat purificatorul de apa. Amesteca in apa cu o lingura din plastic pentru. ca oxigenul de care au nevoie maimutele tale sa patrunda in apa. Dupa 24 ore pui ouale (toate, plicul 2). Pune acvariul in apropierea unui geam indepartat sper nord, astfel incat sa aiba parte de lumina naturala ( dar nu il expune direct la soare). Aceasta favorizeaza aparitia algelor, hrana preferata a maimutelor tale. Hraneste pui la 5 zile dupa ce ai pus ouale in apa. Adauga hrana cu ajutorul linguritei. Hraneste maimutele de mare numai daca apa este limpede. Prea multa mancare le poate sufoca. Eu le pun mancare cu partea mica a linguritei care o primesti. Cand apa din acvariu se evapora pui alta potabila imbuteliata care are aceeasi temperatura. Nu zice cat traiesc, doar ca traiesc mai mult ca in natura. Niciodata nu le schimbi apa, numai daca ea se evapora. MANCAREA ESTE PLICUL 3! Maimutele de mare arata ca niste viermusori cu multe picioare laterale cu care se deplaseaza. In nici un caz nu arata ca un om. Eu cred ca am maimutele de o luna, cred si am sunt doar 3. Nu sunt prea interesante, asta e parerea mea, si mie mi-au placu mult la inceput, sper sa-ti placa si sa le ingrijesti bine! Succes! Funda te rog frumos?
De pe site-ul oficial dar vine din america oricum ajunge cam un an provizia de mancare care tio dau cand cumperi un kit
Ele traiesc doi ani daca le ingrijesti bine, si trebuie sa le cumperi alta mancare
Intrebarile 7 nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
4 nu le schimba apa doar pune deasupra curata dar lasa din cea veche desi nu esti obligat sa o schimbi deloc
6 da
3 in medie 2 ani pot si mai mult sau mai putin
2 de pe site-ul oficial desi vin din america
1 o data pe saptamana
Am si eu de la craciun maimute si chiar au crescut,acum cred ca se imperecheaza ca sunt cateva cu niste ousoare la coada si au aparut altele micute, sunt chiar dragalase, sunt si eu curioasa sa vad daca voi gasi mancare pentru, ele cand se va termina plicul
1 La fiecare zi
2 Doar din america sau canada
3 1 An
4 Nu trebuie
5 Da
6 Da
7 Nu